Smart Life

Έχεις ακούσει για το Level up with Mastercard; Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Το πρόγραμμα επιβράβευσης του efood που θα λατρέψεις

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mastercard x efood

Συνεργασία Mastercard και efood: Μέσω του προγράμματος «Level Up with Mastercard» προσφέρουν μοναδικά δώρα σε εσένα. 

Μία από τις ημέρες που μπήκα για να παραγγείλω μέσω efood καφέ στο γραφείο, πρόσεξα το κουμπί “Level Up with Mastercard” και αποφάσισα πριν το πατήσω να μάθω περισσότερα. Ανακάλυψα λοιπόν ότι πρόκειται για το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που πραγματοποιεί το efood σε συνεργασία με τη Mastercard. Ουσιαστικά, παραγγέλνοντας από το efood και πληρώνοντας με κάρτα mastercard συλλέγεις πόντους και κερδίζεις αυτόματα κουπόνια φαγητού και μπαίνεις σε κληρώσεις για πλούσια δώρα.

Πατώντας την πρώτη φορά το κουμπί που εμφανίστηκε και σε εμένα, εγγράφεσαι αυτόματα στο πρόγραμμα και κερδίζεις 100 πόντους! Στη συνέχεια, ανάλογα με το ποσό, τις ημέρες και ώρες των παραγγελιών σου συνεχίζεις να κερδίζεις πόντους ανεβαίνοντας level. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα έρχονται στην πόρτα σου με μερικά κλικ. Φαγητά, ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, γλυκά και είδη σουπερμάρκετ, από τις εκατοντάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πλατφόρμας, πλέον μπορούν να σου προσφέρουν και επιπλέον πόντους ώστε να ανέβεις level πιο γρήγορα.

Μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων, οι τυχεροί του “Level Up with Mastercard” θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν στη στιγμή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood, ενώ όλοι θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου. Ανάλογα με το επίπεδο που θα έχεις φτάσει με τη λήξη του διαγωνισμού, μπορείς να κερδίσεις δώρα όπως ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3 (το αγαπημένο μου), ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1, iPhone 13 Pro Max, Xiaomi σκούπα ρομπότ Mi Robot Mop 2 Pro, drones και κάμερες Go Pro Hero10, τηλεοράσεις Samsung και πολλά ακόμα δώρα από το efood και τη Mastercard.

Μπορείς να συλλέξεις πόντους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ενώ ολοκληρώνοντας «ειδικές αποστολές» -όπως παραγγελία με Mastercard τρεις συνεχόμενες ημέρες ή παραγγελία από τοπικά καταστήματα-, μαζεύεις ακόμα περισσότερους πόντους για να κάνεις level up πιο γρήγορα.

Level up with Mastercard 2022

Εσύ ακόμα να κάνεις Level Up with Mastercard;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ