Smart Life

Πώς θα ψωνίσεις σχολικά είδη με άνεση και κέρδος

Αγορές για την νέα σχολική χρονιά με κέρδος από το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιστροφή στο σχολείο με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Εθνική Τράπεζα: Το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more εξασφαλίζει κέρδος στις αγορές σχολικών ειδών σε επιλεγμένα καταστήματα με τη χρήση καρτών.

Φθινόπωρο σημαίνει νέα σεζόν και νέα σχέδια για όλους. Το φθινόπωρο φέρνει και τη νέα σχολική χρονιά για μικρούς και μεγάλους μαθητές, που επιστρέφουν στα θρανία με νέα όνειρα και προσδοκίες. Ο εφοδιασμός για τη νέα τάξη είναι απαραίτητος και αναγκαίος. Σχολικά και αθλητικά είδη, σχέδια για ένα νέο πιο άνετο γραφείο, μια βιβλιοθήκη ή ένα laptop περιμένουν να γίνουν πραγματικότητα.  

Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι ανάγκες που φέρνει η νέα σεζόν για το σχολείο και το σπίτι με άνεση και κέρδος. Πώς γίνεται αυτό; Η Εθνική Τράπεζα, εξασφαλίζει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα με την πιστωτική, τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί ψωνίζοντας έπιπλα και εξοπλισμό για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο από την ΙΚΕΑ, τον αναγκαίο εξοπλισμό των παιδιών για το σχολείο και παιχνίδια από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και σπορ ντύσιμο από τα Intersport, αλλά και προϊόντα ομορφιάς από τα καταστήματα Hondos Center.

Για τις αγορές με πιστωτικές κάρτες το κέρδος είναι το 10% της αξίας των προϊόντων στα παραπάνω καταστήματα σε go4more πόντους, ενώ με τη χρήση χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών το κέρδος σε go4more πόντους είναι 5% της αξίας των αγορών. Οι προσφορές ισχύουν έως και 17/9/2022 για αγορές στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των επιλεγμένων επιχειρήσεων, τα οποία διαθέτουν αμέτρητες επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο.

Επιπλέον πόντοι go4more για νέο laptop

Μάλιστα, με την αγορά ενός καινούργιου laptop από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, το κέρδος είναι το 20% της αξίας του σε go4more πόντους. Η προσφορά ισχύει έως 17/09/2022 για laptop αξίας από €349 και άνω.

Επιστροφή στο σχολείο με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Πώς εξαργυρώνονται οι πόντοι go4more

Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοχος χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της Εθνικής Τράπεζας και θέλει να επωφελείται από κάθε αγορά, απαιτείται η εγγραφή στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more (η εγγραφή γίνεται εδώ και προσφέρει κέρδος σε πόντους). Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Μπορεί κανείς να δει τη λίστα των συνεργαζόμενων εμπόρων του προγράμματος εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ