Smart Life

Tomorrowland: Ηλίας Μπόγδανος, Natasha Kay και 6 ακόμη έλληνες διάσημοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ! Δες πώς πέρασαν

Οι φωτογραφίες και τα instagram stories που μας έκαναν να ζηλέψουμε

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
21’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tomorrowland

Το Vuse έστειλε στο κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ Tomorrowland τους Κάτια Ταραμπάνκο, Ηλία Μπόγδανο, Σοφιάνα Σπίνουλα, Natasha Kay, Nikko, Φωτεινή Τράκα, Σωτήρη Μπουγά, Άγγελο Χατζηκυριάκο. Δες πώς πέρασαν!

Όποιος αγαπάει την ηλεκτρονική μουσική έχει όνειρο να ταξιδέψει στο Βέλγιο τον Ιούλιο και να παρακολουθήσει το πιο διάσημο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, το Tomorrowland. Armin van Buuren, Steve Aoki, David Guetta, Tiesto, Calvin Harris, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν συχνά στο line up του φεστιβάλ, σε ένα μέρος που τα σκηνικά ξεπερνούν κάθε φαντασία.

tomorrowland

Αυτό το καλοκαίρι, 8 έλληνες διάσημοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την Tomorrowland εμπειρία χάρη στο Vuse που ως χορηγός τους έστειλε να περάσουν φανταστικά και να μας κάνουν να σκάσουμε από τη ζήλια μας με τα instagram stories και posts τους. Κάτια Ταραμπάνκο, Ηλίας Μπόγδανος, Σοφιάνα Σπίνουλα, Natasha Kay, Nikko, Φωτεινή Τράκα, Σωτήρης Μπουγάς και ο Άγγελος Χατζηκυριάκος απογείωσαν με την ενέργεια και την αύρα τους τη ζωντανή μετάδοση από το φεστιβάλ. Στα instagram τα δικά τους και του vuse απολαύσαμε αμέτρητα stories που μας έκαναν να νιώσουμε σαν να ήμασταν εκεί!

tomorrowland

Η Κάτια Ταραμπάνκο εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της, ανάμεσα στις οποίες ήταν και μία με το νυφικό της και μπότες, μία με κροσέ φόρεμα και hippies style, αλλά και Nirvana t-shirt με knee combat boots. Σε άλλα stories την είδαμε παρέα με τη Sofiana Spinoula να περπατούν από το ένα stage στο άλλο και να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Σούπερ σέξι και εντυπωσιακή ήταν και η Sofiana Spinoula, πότε με golden glam σετ, πότε με απόκοσμο total black outfit. Το βασικό είναι ότι το έζησε στο έπακρο χορεύοντας ασταμάτητα, κάτι που φάνηκε και στα posts της.

Φανταστικά φαίνεται ότι πέρασε και ο Ηλίας Μπόγδανος με το πλατύ χαμόγελο να μην ξεκολλάει από το πρόσωπό του! Χορεύοντας, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας με την ψυχή του, δε σταμάτησε να ποστάρει στιγμές από το φεστιβάλ.

Από ένα σημείο και μετά τα stories γίνονται απλά εθιστικά, οπότε αρχίσαμε να κάνουμε binge-watching στα προφίλ της Natasha Kay, της Φωτεινής Τράκα, του Άγγελου Χατζηκυριάκου, του Σωτήρη Μπουγά και του DJ Nikko.

Πώς θα μπορούσε να λείπει το Vuse από μια τέτοια μουσική γιορτή; Ως ένα brand που αναζητά και προσφέρει εμπειρίες που εμπνέουν, έγινε ένα με το κοινό και μαζί με το ePοd 2, προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία του, μετέδωσε live τα highlights και τον παλμό ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως. Μέσα από το @vusegreece οι fans μπορούσαν να δουν Live, από την οθόνη του κινητού τους, τα δρώμενα αυτής της exclusive εμπειρίας παράλληλα με το content των creators που παρευρέθηκαν στο σημείο.

tomorrowland

Θες να πάρεις μια ακόμα πιο γεμάτη γεύση από το Tomorrowland 2022; Μπες στη σελίδα του vuse, για να πάθεις πλάκα με τα φαντασμαγορικά stages, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα των live show και να ανακαλύψεις τι έζησαν κι φέτος χιλιάδες φαν της ηλεκτρονικής μουσικής ώστε να μπει του χρόνου στην to-do list σου.

tomorrowland

#vusechargebeyond #ePod2 #experiencevuse #inspiration #music #άτμισμα #vaping #natashakay #nikko #iliasbogdanos #sofianaspinoula #katiatarabanko

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ