Smart Life

Όλες οι δυνατότητες διαθέσιμες χωρίς περιορισμούς σε ένα κινητό HUAWEI

Μάθε περισσότερα για το Gspace και με ποιους τρόπους μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια φωτογραία ενός άνδρα να κρατάει ένα κινητό τηλέφωνο.
© Qim Manifester / Unsplash

Μία μεγάλη λίστα εφαρμογών διαθέσιμη στα HUAWEI κινητά

Έχουν περάσει προ πολλού τα χρόνια, που το κινητό τηλέφωνο ήταν αποκλειστικά για να δέχεσαι ή να κάνεις κλήσεις σε φίλους και γνωστούς. Τις δύο τελευταίες δεκαετίες η τεχνολογία έχει προχωρήσει και το 2022 οι κινητές συσκευές προσφέρουν πολλά παραπάνω πράγματα από ένα σταθερό τηλέφωνο. Το smartphone αποτελεί ένα gadget, που είναι σε θέση να εκτέλεσει πολλές εργασίες, να αποθηκεύει όλα τα αγαπημένα σου αρχεία, να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες και να διασκεδάζει τον χρήστη με μία πληθώρα επιλογών. Σε αυτές τις σημαντικές εξελίξεις δεν υστερεί καθόλου και η HUAWEI.

Φωτογραφία από ένα κινητό Huawei.

Όταν αναφέρεται κάποιος στη HUAWEI, τα λόγια περισσεύουν, διότι μιλάμε για ένα πραγματικά τεχνολογικό κολοσσό, ο οποίος είναι πάντα στην αιχμή του δόρατος για την ικανοποίηση κάθε καταναλωτικής ανάγκης. Εκτός από τις τεχνολογικές καινοτομίες, που εισάγει στο τραπέζι, οι συσκυευές της εταιρείας χαρακτηρίζονται από τον μοντέρνο σχεδιασμό, που πολλοί δεν διστάζουν να αναφέρουν πως είναι ταυτόχρονα και ένα fashion statement. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα για εκείνη λόγω του εμπάργο από την πρώην Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών του Ντόναλντ Τραμπ, που έφερε την έλειψη των Google Services στα κινητά της, όμως η HUAWEI συνεχίζει να κυριαρχεί στον τομέα του software και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών.

Οι android εφαρμογές γεμίζουν την ημέρα σου και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη ανοίγοντας στον χρήστη πολλούς ορίζοντες. Αδιαμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια μας κινητής συσκευής και μπορείς να ανακαλύψεις όλο και περισσότερες με τον καιρό. Από την οθόνη του smartphone σου μπορούν να παρελάσουν applications για ψώνια, φαγητό, έξοδο, παιχνίδια μέχρι και άθλησης, μέτρησης σφυγμού και πόσα ποτήρια νερό χρειάζεται να καταναλώνεις σε μία ημέρα. Στη HUAWEI μπορείς να βρεις την επομένη εφαρμογή με την οποία θα κολλήσεις το επόμενο διάστημα. Το ηλεκτρονικό κατάστημά της, AppGallery, συγκαταλαγέται μέσα στια τρία κορυφαία που υπάρχουν στον πλανήτη με 560 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά. Εκτός από πρόσβαση σε πολλές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, σου εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και ασφάλεια σε συνδυασμό με ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών.

Το AppGallery δεν είναι ένα απλό ηλεκτρονικό κατάστημα apps, καθώς σχεδιάστηκε σε συνεργασία με κορυφαίους προγραμματιστές από όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας μπορείς να εντοπίσεις τις πιο χρήσιμες εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριότητων, που σίγουρα θα σου λύσουν τα χέρια. Τράπεζες, πάροχοι κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση και λειτουργίες συστήματος πληρωμών, όπως το My Alpha Wallet, βρίσκονται μπροστά σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Σχετικά με τις πληρωμές στο AppGallery μπορείς να βρεις τόσο εφαρμογές NFC πληρωμών όσο και mobile banking όπως τις Curve και Revolut

Τι γίνεται όμως με τις εφαρμογές που δεν διατίθενται στο AppGallery; Η HUAWEI έχει και εδώ τη λύση και είσαι σε θέση να προσθέσεις στο κινητό σου ακόμα και αυτά τα apps μέσω του Petal Search. Αυτό είναι διαθέσιμο στο AppGallery και προστατεύει το gadget σου από κακόβουλα λογισμικά, ενώ παράλληλα σου εξασφαλίζει ιδιωτικότητα σε κάθε σου ενέργεια.  

Μία μεγάλη κουβέντα επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τις εφαρμογές Google και τη χρήση τους στα κινητά HUAWEI, όμως και σε αυτή την περίπτωση τις έχεις στα χέρια σου με μερικά απλά βήματα. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην γνώριζες τι είναι η εφαρμογή Gspace αλλά πλέον θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος χωρίς αμφιβολία. Αφού εγκαταστήσεις το app και το ενεργοποιήσεις, θα μπορείς να έχεις μέσα από αυτό μία λίστα με εφαρμογές, που ενδεχομένως χρειάζεται η συσκευή σου. Παράλληλα έχεις πρόσβαση στα applications της Google και το YouTube. Ο χρόνος, που απαιτεί η εγκατάστασή του, είναι ελάχιστος και έπειτα μπορείς να απολαμβάνεις τα οφέλη του κινητού σου δίχως κανέναν περιορισμό.

Φωτογραφία ενός κινητού Huawei.
 

Με την παρουσία του AppGallery στην αγορά η HUAWEI αλλάζει προς το καλύτερο τη χρήση εφαρμογών όλων των ειδών από τον χρήστη. Είναι σε θέση να προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από apps, που θα σε διευκολύνουν μέσα στην καθημερινότητα και θα σε ψυχαγωγήσουν, όταν θα το έχεις ανάγκη. Η εταιρεία βάζει πάντα σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την ιδιωτικότητά σου και έτσι σίγουρα δεν είναι τυχαία μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στο είδος της τα τελευταία χρόνια. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ