Smart Life

Η Wild Camo ξαναχτυπά με τη New Era

Όταν η άγρια φύση εμπνέει τη New Era

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία με τη συλλογή Wild Camo της New Era

Η New Era επιστρέφει με τη συλλογή Wild Camo, η οποία σχεδιάστηκε με εικόνες από κυνήγι και τα εντυπωσιακά χρώματα άγριων ζώων.

Η διαχρονική σειρά της New Era, Wild Camo, επέστρεψε. Αυτή τη φορά με σχέδια εμπνευσμένα από το κυνήγι και τα εντυπωσιακά χρώματα των άγριων ζώων.

Δύο νεαροί άνδρες και μία γυναίκα φοράνε τη συλλογή της New Era.

Η εταιρεία έχει μία μεγάλη ιστορία πίσω της, καθώς ξεκίνησε το 1920 και από τότε κατασκευάζει τα καλύτερα καπέλα στον κόσμο. Είναι ηγέτης στο είδος της στην αγορά και εμπνέεται από τον αθλητισμό γενικότερα. Μέσα από τα ρούχα της καταφέρνει να επηρεάζει το παγκόσμιο life style και την street κουλτούρα.

Η νέα Wild Camo θα αποτελέσει την τέλεια λεία, για το ανοιξιάτικο wishlist. Συνδυασμοί από wild patterns, σε ουδέτερα ή και χρωματιστά backgrounds, που ποτέ δε χάνουν τη διαχρονική στρατιωτική αισθητική. Η New Era παρουσιάζει μία πρωτότυπη συλλογή από τολμηρά υβριδικά prints. Η γκάμα περιλαμβάνει statement κομμάτια και άλλα πιο «χαμηλών τόνων» σχέδια, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πολλά και διαφορετικά στυλ.

Φωτογραφία με τη νέα συλλογή της New Era.

Η νέα συλλογή της New Era.

Τα εμβληματικά λογότυπα του Major League Baseball, γίνονται πολύ «wild», και προσδίδουν νέο αέρα σε ρούχα και καπέλα.  Οι L.A. Dodgers, οι New York Yankees και οι Boston Red Sox παρελαύνουν σε T-shirts, χρώματος λαδί, μπλε και λευκού, καθώς και στα all-time classics 9forty καπέλα, σε πορτοκαλί, μπλε και χακί. Για τους πιο τολμηρούς, η New Era έχει ντύσει «all the way» τα 9FORTY, σε ψυχρούς γκρι τόνους είτε σε θερμές χρυσαφί αποχρώσεις. Συμπληρωματικά, η σειρά περιλαμβάνει πολύ εντυπωσιακά σχέδια bucket καπέλων, σε μαύρο, χακί και μπλε! Choose to be wild!

Μία νεαρή γυναίκα φοράει τη νέα συλλογή της New Era.

wild_camo_new_era_ss22_6.jpg

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες στις επίσημες σελίδες της New Era σε Facebook και Instagram όπως και στο corner store της εταιρείας στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ