Smart Life

Πώς θα κάνετε τους φακούς επαφής πιο άνετους για τα μάτια σας

Γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου διαλύματος για τη φροντίδα τους;

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοπέλα βάζει φακούς επαφής

Biotrue®: Το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων της Bausch+Lomb κάνει τη χρήση των φακών επαφής πιο άνετη για τα μάτια.

Η καθημερινότητα συχνά κρύβει προκλήσεις για τους χρήστες φακών επαφής. Μακιγιάζ, καυσαέριο, air condition και ατελείωτες ώρες μπροστά σε ψηφιακές συσκευές, είναι μερικές μόνο από τις αιτίες που μπορούν να επηρεάσουν την εμπειρία χρήσης των φακών επαφής κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Πέρα από την επιλογή των κατάλληλων μηνιαίων φακών επαφής που ταιριάζουν με τις ανάγκες των ματιών σας, γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου διαλύματος για τη φροντίδα τους;

Το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® της Bausch+Lomb κάνει τη χρήση των φακών επαφής πιο άνετη για τα μάτια ενώ παράλληλα είναι ήπιο καθώς έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί όπως εκείνα. Το Biotrue® συντηρεί, καθαρίζει, αφαιρεί πρωτεΐνες, απολυμαίνει, ξεπλένει και αποθηκεύει τους μαλακούς φακούς επαφής, συμπεριλαμβανομένων των φακών επαφής σιλικόνης-υδρογέλης. Παράλληλα, με ένα μαξιλάρι υγρασίας, διατηρεί τους φακούς ενυδατωμένους έως και 20 ώρες, συμβάλλοντας στην άνετη χρήση τους όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Γυναίκα καθισμένη μπροστά σε υπολογιστή

Το Biotrue® διαθέτει το ίδιο pH με τα υγιή δάκρυα, υποστηρίζοντας την κορυφαία απόδοση των δύο απολυμαντικών παραγόντων που προστατεύουν την υγεία των ματιών. Αυτό ακούγεται υπέροχο για αρχή, αλλά όταν μάθετε τι σημαίνει για εσάς… γίνεται ακόμα καλύτερο. Το ισορροπημένο pH σημαίνει πως το Biotrue® βοηθάει ώστε να αισθάνεστε άνετα όταν τοποθετείτε ξανά τους φακούς επαφής σας μετά από έναν κύκλο απολύμανσης. Γνωρίζετε καλά την αίσθηση αυτή, οπότε ξέρετε ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.

Μπορεί το διάλυμα φακών επαφής να προσφέρει ενυδάτωση; Το Biotrue® χρησιμοποιεί το φυσικό λιπαντικό του ματιού, το υαλουρονικό οξύ. Αυτό το φυσικά εμπνευσμένο συστατικό είναι ένα ενυδατικό στοιχείο που βρίσκεται στα δάκρυα και μπορεί να κρατήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό! Ακόμα και μετά από 20 ώρες, το υαλουρονικό οξύ παραμένει στους φακούς, διατηρώντας τους ενυδατωμένους και άνετους κατά τη χρήση.

Θήκη φακών επαφής και υγρό φακών επαφής

Το Biotrue® επίσης ανυψώνει και αφαιρεί τις μετουσιωμένες πρωτεΐνες - εκείνες που έχουν χάσει τη δομή τους λόγω παραγόντων όπως εξωτερικές πιέσεις. Αναγνωρίζετε το συναίσθημα όταν οι φακοί σας αρχίζουν να γίνονται θολοί; Αυτό προκαλείται από τη συσσώρευση ανενεργών πρωτεϊνών. Το Biotrue® έχει σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να ανυψώνει και να αφαιρεί αυτές τις μετουσιωμένες πρωτεΐνες. Επιπλέον, διατηρεί ενεργές τις υγιείς δακρυϊκές πρωτεΐνες, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν την εγγενή τους δράση.

Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε άνετα τη χρήση των φακών επαφής επιλέγοντας το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue® της Bausch+Lomb. Γνωρίστε όλους τους συμμάχους για την ενυδάτωση των ματιών στο www.biotrue.gr και απολαύστε με άνεση την καθημερινότητα με τους φακούς επαφής σας!

Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα BauschLombGR στο facebook και @bauschandlombgreece στο Instagram για περισσότερα νέα, χρήσιμες συμβουλές και διαγωνισμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ