Smart Life

Redmi Note 10 5G: Η απόλυτη επιλογή στις 5G συσκευές

Η νέα 5G συσκευή της XIAOMI έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kentriki-xiaomi.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Η XIAOMI την τελευταία εβδομάδα έκανε εξαιρετικά προσιτό το 5G με τη νέα προσθήκη στην αγαπημένη πια σειρά Redmi, Redmi Note 10 5G.

Τους τελευταίους μήνες ζούμε ήδη στους ρυθμούς του 5G και των πλεονεκτημάτων που αυτό δίνει στη ζωή μας. Μια ζωή γεμάτη εναλλαγές, πιο άμεση και με το 5G και όλα όσα αυτό φέρνει, πιο ευχάριστη. Πλέον το 5G έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι χρήστες smartphones αναζητούν την απόλυτη επιλογή. Η XIAOMI την τελευταία εβδομάδα λάνσαρε τη νέα πιο προσιτή επιλογή σε 5G συσκευή, με την αγαπημένη πια σειρά Redmi, με το Redmi Note 10 5G.

xiaomi-5g-1.jpg
© Θανάσης Καρατζάς


Το νέο smartphone της XIAOMI που μόλις παρουσιάστηκε επίσημα η κυκλοφορία του στην Ελλάδα και έκλεψε τις εντυπώσεις φέρνει εκτός από τις ασυναγώνιστες ταχύτητες 5G, και μερικά πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά. Με μια απλή ανάγνωση των δυνατοτήτων του, μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί θεωρείται ήδη μια από τις πιο value for money συσκευές της χρονιάς. Και όχι, το γεγονός ότι με τις δυνατότητες που παρέχει το 5G, μπορείς να βρεθείς όπου θες, δεν είναι ο λόγος.

Ο οκταπύρηνος MediaTek Dimensity 700, με τεχνολογία αρχιτεκτονικής 7nm θα αποτελέσει τον τέλειο «συμπαίκτη» για την τεχνολογία 5G. Μαζί εγγυώνται την είσοδο σε μια νέα εποχή γρήγορων ταχυτήτων και δυνατών επιδόσεων. Το εντυπωσιακό του γκρι χρώμα ήδη ξεχωρίζει στις διαδικτυακές συζητήσεις των χρηστών, ενώ στην Ελλάδα που κυκλοφορεί από τις 2 Ιουνίου βγαίνει και σε μπλε.

xiaomi-5g-redmi.jpg
© Θανάσης Καρατζάς


Η 6,5’’ FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και AdaptiveSync οθόνη του κινητού είναι ξεκούραστη για το μάτι και παρέχει στο χρήστη ομαλή πλοήγηση όλη τη μέρα. Ναι, όλη τη μέρα αφού η μπαταρία 5000mAh με ταχεία φόρτιση φτάνει για να έχεις ενέργεια κάθε στιγμή ακόμα και με απαιτητική χρήση.

xiaomi-kamera.jpg
© Θανάσης Καρατζάς


Το Redmi Note 10 5G έρχεται όμως και με τριπλή ΑΙ κάμερα με κύριο φακό 48MP και αναδεικνύει ότι πρόκειται για μια συσκευή για όλους τους τύπους, που δεν υστερεί πουθενά. Αποτυπώνεις μοναδικά την κάθε σου στιγμή και ετοιμάζεσαι για ένα καλοκαίρι ξεχωριστό. Από όλες τις απόψεις. 

xiaomi-5g.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ