Smart Life

Η νέα γενιά ξεχωρίζει στους «42°C» της COSMOTE TV

Είδαμε το νέο ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ της COSMOTE TV και τα νέα πρόσωπα μας εντυπωσίασαν

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
screenshot_2021-04-12_at_3.00.58_pm.jpg
Κώστας Νικούλι και Ναταλία Swift πρωταγωνιστούν στους «42oC»

«42°C»: τα νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζουν στο ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ της COSMOTE TV.

Ένοχα μυστικά και μια οικογένεια που έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα έναν θάνατο εν μέσω του καυτού ελληνικού καλοκαιριού, συνθέτουν τους «42°C», το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ, που «εισέβαλε» πριν από λίγες μέρες στις οθόνες μας και κατάφερε να γίνει ο νέος τηλεοπτικός μας εθισμός. Η σειρά αποτελεί ακόμα ένα βήμα της COSMOTE TV στον τομέα της μυθοπλασίας, η οποία ξεκίνησε με τις δύο σεζόν του «Έτερος Εγώ», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Πέρα από την σκηνοθεσία και την ανατρεπτική πλοκή, αυτό που ξεχωρίζει μέσα από τα 8 επεισόδια των «42°C» είναι το καστ, που αποτελείται από καταξιωμένους ηθοποιούς (Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Theo Alexander, Μπέτυ Αποστόλου), αλλά και μία ομάδα νέων ταλαντούχων ηθοποιών που συμπληρώνει μοναδικά το παζλ μυστηρίου της σειράς. Είναι γνωστό εξάλλου, πως μέσα από τις παραγωγές της, η COSMOTE TV στηρίζει Έλληνες καλλιτέχνες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

42°C - Official Trailer | COSMOTE TV

Ναταλία Swift, Κώστας Νικούλι (βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα), Σεμίραμις Αμπατζόγλου, Μιχαήλ Ταμπακάκης (υποψήφιος βραβείου Χορν), Μαριέλλη Μανουδάκη, Στεφανία Σωτηροπούλου και Νικολάκης Ζεγκίνογλου («Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς») είναι τα νέα πρόσωπα που μας συστήθηκαν μέσα από τους «42°C». Οι ερμηνείες τους εντυπωσίασαν κι εμείς είμαστε σίγουροι πως θα μας απασχολήσουν στο μέλλον!

Πάμε όμως να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες που υποδύονται;

screenshot_2021-04-12_at_1.26.45_pm.jpg

Ναταλία Swift: Λένα
Η ιστορία των «42°C» ξεκινά με το ταξίδι επιστροφής της Λένας, στη γενέτειρά της, έξι χρόνια μετά τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας της. Η Λένα, είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι με εύθραυστο ψυχισμό, όπου η απώλεια της μητέρας του εξακολουθεί να αποτελεί νωπή τραυματική εμπειρία και τροχοπέδη στην καθημερινότητά του. Το πρώτο βράδυ της επιστροφής της, η Λένα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη τραγικό συμβάν: η αδερφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν.

screenshot_2021-04-12_at_2.15.15_pm.jpg

Κώστας Νικούλι: Νίκος
Ο Νίκος είναι ο εφηβικός έρωτας της Λένας. Έχοντας μεγαλώσει βιώνοντας την έλλειψη αγάπης, στο πρόσωπο της Λένας βλέπει την αγάπη και την αποδοχή που μέχρι τότε είχε στερηθεί. Γι’ αυτό το λόγο, κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει στην επίλυση του μυστηρίου γύρω από τον θάνατο της αδερφής της.

screenshot_2021-04-12_at_1.43.25_pm.jpg

Σεμίραμις Αμπατζόγλου: Άννα
Η έφηβη Άννα θέλει διαρκώς να προκαλεί τα βλέμματα των γύρω της. Ο θάνατος της μητέρας της και η απουσία της αδερφής της Λένας, την έχουν σημαδέψει. Η επιστροφή της Λένας στο νησί θα τη γεμίσει ελπίδα ότι βρήκε έναν σύμμαχο. Όταν θα βρεθεί νεκρή – στο ίδιο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της μητέρας της, πριν από έξι χρόνια – ένας καινούργιος εφιάλτης θα ξεκινήσει.

screenshot_2021-04-12_at_2.58.48_pm.jpg

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημήτρης
Ο Δημήτρης είναι ο φιλοχρήματος κι εγωκεντρικός ξάδερφος της Λένας. Δοκιμάζει τα όρια της τύχης του, αλλά και των γύρω του, ζει για την αδρεναλίνη που του χαρίζει η αίσθηση του κινδύνου. Θέλει να αποκοπεί από το νησί και την οικογένειά του χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες.

screenshot_2021-04-12_at_2.11.58_pm.jpg

Μαριέλλη Μανουδάκη: Αλίκη
Είναι η δυναμική αδερφή του Δημήτρη. Η συμβίωση με την οικογένειά της την «πνίγει», ενώ ζει παράλληλα με τον φόβο αποκάλυψης της μυστικής της σχέσης. Ο θάνατος της Άννας την οδηγεί στα άκρα.

screenshot_2021-04-12_at_2.41.43_pm.jpg

Στεφανία Σωτηροπούλου: Μυρτώ
Είναι η κόρη του τοπικού αστυνόμου. Είναι ένα ελεύθερο κι ανεξάρτητο πνεύμα που θέλει να ξεφύγει από την μικροαστική κοινωνία του νησιού. Μετά τον θάνατο της Άννας, προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη για να βοηθήσει τη φίλη της, Αλίκη.

screenshot_2021-04-12_at_1.43.41_pm.jpg

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: Σταύρος
Γέννημα-θρέμμα του νησιού και καλοκαιρινός φίλος των παιδιών με μυστικό παρελθόν. Δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στην Άννα. Έχει έφεση στην πληροφορική και χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για παράνομες δραστηριότητες.

Και τα 8 επεισόδια της σειράς «42°C» είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ