Smart Life

4 σειρές για όλα τα γούστα αυτόν τον Μάιο στην COSMOTE TV

3 ολοκαίνουργιες σειρές, για τις οποίες όλοι έχουν ξεκινήσει να μιλούν με τα καλύτερα λόγια και άλλη μία που επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bloodlands-1200x800.jpg
Το Bloodlands έρχεται αυτόν τον Μάιο στην COSMOTE TV

COSMOTE TV: 4 σειρές για όλα τα γούστα που έρχονται αυτόν τον Μάιο, για να ξεκινήσουμε το binge watching.

Βαδίζοντας σιγά σιγά προς την… καλοκαιρινή κανονικότητα είναι καιρός να επανέλθουμε και στις κανονικές μας συνήθειες. Να μπούμε σε ένα πρόγραμμα σιγά –σιγά, να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα και λίγο πριν όλα ανοίξουν να ξέρουμε τις προτεραιότητές μας. Αυτόν τον Μάιο, επιστρέφουμε στις συνήθειες μας, παίρνουμε θέση και ξεκινάμε τις νέες σειρές. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν 3 ολοκαίνουργιες σειρές, για τις οποίες όλοι έχουν ξεκινήσει να μιλούν με τα καλύτερα λόγια και άλλη μια η οποία επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν και το ελληνικό κοινό έχει αρκετούς λόγους να αγαπήσει.

42°C​ 
Η νέα σειρά παραγωγής COSMOTE TV φαίνεται ότι έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με το κοινό να την αγάπησε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και ντεμπούταρε. Η σειρά 8 επεισοδίων την οποία σκηνοθετεί ο Γιώργος Παπαβασιλείου και εμπνεύστηκε η Νάταλυ Δούκα θα προβάλλεται από το COSMOΤΕ SERIES HD από Δευτέρα 24/5 και κάθε Δευτέρα στις 22:00. Ας δούμε όμως συνοπτικά την υπόθεση της σειράς που πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Swift, Κώστας Νικούλι, Κατερίνα Λέχου, Χρήστους Λούλης, Theo Alexander, Αλέξανδρος Λογοθέτης και Έμιλυ Κολιανδρή. 

42°C - Official Trailer | COSMOTE TV


Η Λένα, μια νέα κοπέλα επιστρέφει στο νησί των διακοπών της, έξι χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη. Εκεί θα συναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, το Νίκο και θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που σιγά σιγά γυρίζουν και τη στοιχειώνουν. Το επόμενο πρωί, και μετά από μια επεισοδιακή νύχτα, η αδερφή της Λένας βρίσκεται νεκρή στο ίδιο σημείο που είχε πεθάνει και η μητέρα τους.

Για να μπορέσει να βρει την αλήθεια για την δολοφονία της, θα πρέπει να ανακαλέσει μνήμες που είναι βαθιά κρυμμένες μέσα της και να αντιμετωπίσει ανθρώπους που την θεωρούν ένοχη όχι μόνο για τον θάνατο της αδερφής της αλλά και γι’ αυτόν της μητέρας της 6 χρόνια πριν.

Προβολή: COSMOΤΕ SERIES HD από Δευτέρα 24/5 και κάθε Δευτέρα στις 22:00 ενώ ταυτόχρονα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια για back to back θέαση και στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.


The Pursuit of Love 2021
Τι συμβαίνει όταν δύο νεαρές βρετανίδες αριστοκράτισσες προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου; Η Λίλι Τζέιμς (Mama Mia!, Here We Go Again, Cinderella) συναντά τη βραβευμένη στις Κάννες, Έμιλι Μπίτσαμ (Little Joe) και τον υποψήφιο για 2 Χρυσές Σφαίρες, Ντόμινικ Γουέστ (The Affair) και μέσα σε 3 μαγευτικά επεισόδια δίνουν τη λύση σε μια σειρά από διαχρονικά προβλήματα. Στο επίκεντρο βρίσκονται η αγάπη, ο έρωτας, η φιλία, η προδοσία και που ιστορικά τοποθετείται μεταξύ των δυο παγκοσμίων πολέμων. Βασίζεται στην ομώνυμη μπεστ-σελερ μυθιστορηματική τριλογία που η Νάνσι Μίτφορντ έγραψε το 1945, και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο βιβλίο.

pursuit-of-love-cosmote.jpg


Η μίνι σειρά αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της πολυτάλαντης ηθοποιού Έμιλι Μόρτιμερ. Η Μόρτιμερ, που υποδύεται εδώ και τη μητέρα της Λίντα, έχει παίξει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων, όπως το Match Point του Γούντι Άλεν, το Hugo και το Mary Poppins Returns. Ας δούμε παρακάτω μερικά χρήσιμα tips για τη μίνι σειρά που ήρθε στην COSMOTE TV αυτόν τον Μάιο.

  • Η Αμερικανίδα γιαγιά της Τζέιμς από την πλευρά του πατέρα της ήταν επίσης ηθοποιός, με πιο γνωστό credit στο πρώτο Alien, όπου δάνεισε τη φωνή της στη “Μητέρα”, τον υπολογιστή του Νοστρόμο.
  • Η Βρετανοαμερικανίδα Έμιλι Μπίτσαμ που παίζει την ξαδέρφη και διηγείται στη σειρά τις περιπέτειες της Λίντα, έγινε ευρύτερα γνωστή από την εμφάνισή της στο Little Joe της Τζέσικα Χάουσνερ, για την οποία και πήρε το βραβείο ερμηνείας στις Κάννες το 2019. Προσεχώς, θα τη δούμε και στην κινηματογραφική Cruella δίπλα στην Έμα Στόουν.
  • Τα περισσότερα γυρίσματα, κατόπιν αυστηρού πρωτοκόλλου λόγω πανδημίας, έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Μπρίστολ και του Μπαθ στη Νότια Αγγλία.
  • Το σκάνδαλο: Στην αρχή των γυρισμάτων, η Λίλι Τζέιμς και ο Ντόμινικ Γουέστ, που στη σειρά υποδύεται τον πατέρα της, εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ στη Ρώμη. Μετά την επιστροφή τους στο Λονδίνο, ο Γουέστ και η επί δέκα χρόνια σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους ανακοίνωσαν δημόσια πως “ο γάμος μας παραμένει ισχυρός, ευχαριστούμε πολύ”.

Προβολή: Την Κυριακή 23/5 μη χάσεις και τα 3 επεισόδια μαζί από τις 21:45 με το 3ο να παίζει ταυτόχρονα με την Αγγλία στο COSMOTE SERIES HD. Στη συνέχεια διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS.

The Pursuit of Love | COSMOTE SERIES HD


Bloodlands 
Ένας πεπειραμένος επιθεωρητής της αστυνομίας από τη βόρεια Ιρλανδία, ο Τομ Μπράνικ, προσπαθεί να συνδέσει μια υπόθεση απαγωγής με μια άλλη που είχε απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη πριν από είκοσι χρόνια και που έχει μπει στο αρχείο λόγω έλλειψης αποδείξεων, με τεράστιο συναισθηματικό κόστος για τον ίδιο. Μία ακόμα βρετανική αστυνομική μίνι σειρά με καταπληκτικές ερμηνείες και συνεχείς ανατροπές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Τζέιμς Νέσμπιτ έχει τη μεγαλύτερη προώθηση από το BBC στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία του πρωταγωνιστή
Ο πρωταγωνιστής Τζέιμς Νέσμπιτ αρχικά ήθελε να γίνει καθηγητής γαλλικών, πριν ο δάσκαλός του στο σχολείο τον πείσει να στραφεί προς το θέατρο. Έχει αποκτήσει δύο κόρες, οι οποίες και εμφανίστηκαν μαζί του στο The Hobbit: The Desolation of Smaug του Πήτερ Τζάκσον το 2013. Τρία χρόνια μετά ο Νέσμπιτ έγινε αξιωματικός του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, τίτλο που του απένειμε τιμητικά η Βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες του τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στην κοινότητα της Βόρειας Ιρλανδίας. Σχολιάζοντας τις ιρλανδικές προφορές στο σινεμά, ο Νέσμπιτ έχει πει πως έχει ακούσει αρκετές κακές, αλλά εκείνη του Μίκι Ρουρκ ήταν μακράν η χειρότερη.

  • Ο Τζέιμς Νέσμπιτ και η Κάθι Κίρα Κλαρκ, που εμφανίζεται σε κάποια επεισόδια, έχουν συνεργαστεί και στο φιλμ Bloody Sunday του Πολ Γκρίνγκρας με θέμα τη βίαιη καταστολή της πορείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα από τον βρετανικό στρατό στο Ντέρι της Ιρλανδίας το 1972.
  • Υπάρχει ένας συμβολισμός αναφορικά με τον μυστηριώδη δολοφόνο που φέρει το όνομα Γολιάθ: Γολιάθ ονομάζεται ένας από τους δύο μεγάλους κίτρινους γερανούς στο ναυπηγείο Harland και Wolff στο Μπέλφαστ, με το μέγεθός του να μεσουρανεί στην πόλη από το 1969.

Προβολή: 22 Μαΐου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD, 4 επεισόδια back to back από τις 18:00. Διαθέσιμο ταυτόχρονα και στο COSMOTE TV PLUS


Flack S1 & S2 
Στο τέλος του μήνα το COSMOTE SERIES MARATHON φέρνει και τις δύο σεζόν της σειράς μυστηρίου «Flack». Το FLACK είναι μια ιλαροτραγική τηλεοπτική σειρά που σαρκάζει σε βάθος την κοινωνία του θεάματος, το πώς το χρήμα, η εξουσία και η δόξα μπορούν να διαφθείρουν τους ανθρώπους, και που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη της σεζόν, αποτελούμενη επίσης από έξι επεισόδια. Δημιουργός της σειράς, την οποία υπογράφει, σκηνοθετεί, αλλά και στην οποία παίζει είναι ο Όλιβερ Λάνσεϊ με αρκετές προηγούμενες εμφανίσεις σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Endeavour και Dr Who, ενώ τρία επεισόδια έχει σκηνοθετήσει και ο υποψήφιος για 2 βραβεία Όσκαρ, Πίτερ Κατανεο (The Full Monty). Το all-star cast όμως περιλαμβάνει δύο ακόμα πολύ δυνατά ονόματα: Τη βραβευμένη με Όσκαρ Άννα Πάκουιν (The Piano, True Blood) και τη Ρεμπέκα Μπένσον (Game of Thrones).

flack0cosmote.webp
Πότε θα το δεις: 30 Μαΐου στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD, 6 Επεισόδια back to back από τις 18:00 ο 1ος κύκλος | 6 επεισόδια back to back από τα μεσάνυχτα ο 2ος κύκλος και ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.


Μάθε περισσότερα για όλες τις σειρές του Μαΐου εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ