Smart Life

Iperespresso: Βρήκα την καφετιέρα των ονείρων μου!

Και το μυστικό για τέλειο καφέ κάθε μέρα...

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
illy-coffee.jpg

Mηχανή και οι κάψουλες Iperespresso illy. Ο απόλυτος συνδυασμός για μοναδική εμπειρία καφέ στο σπίτι.

Δεν είχα καταλάβει τις ποσότητες καφέ που καταναλώνω μέχρι που ήρθε η τηλεργασία. Δουλεύοντας από το σπίτι, συνειδητοποίησα ότι σηκωνόμουν από το γραφείο περίπου κάθε μία ώρα για να βάλω καφέ. Με αυτή τη συχνότητα , η πάμφθηνη καφετιέρα που είχα αγοράσει προ διετίας κάποια στιγμή… κλάταρε. Αποφάσισα, λοιπόν, να επενδύσω σε μια καλύτερη μηχανή espresso, με μεγαλύτερες αντοχές και περισσότερες δυνατότητες. Έτσι άρχισε μια online έρευνα αγοράς, μαζί και τα προβλήματα…

Το θέμα ήταν ότι ήθελα μια ποιοτική λύση, αλλά ταυτόχρονα όμορφη μηχανή. Πρόκειται για μια ηλεκτρική συσκευή που βρίσκεται εκεί, στον πάγκο της κουζίνας, συνεχώς σε κοινή θέα. Το αισθητικό κριτήριο ήταν λοιπόν βασικό για εμένα. Το πρόβλημα ήταν ότι οι περισσότερες καλοσχεδιασμένες καφετιέρες ήταν υπερβολικά ακριβές.

Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι μέχρι που την είδα… Κατακόκκινη, minimal, κομψή, πανέμορφη και οικονομική! Το καλύτερο; Ήταν αποκλειστικά σχεδιασμένη για το αυθεντικό σύστημα κάψουλας illy. Tην Ιperespresso κάψουλα (με 6,7 γρ καφέ) και σύστημα εκχύλισης σε δύο φάσεις. Και κατέληξα στον μοναδικό αυτό συνδυασμό μηχανής και κάψουλας Iperespresso για τέλειο espresso illy στο σπίτι. Κάθε φορά. Προφανώς και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

033.jpg

H νέα μου αγαπημένη ακούει στο όνομα Illy Iperespresso Y3.3 είναι σχεδιασμένη από τον Piero Lissoni και συνοδεύεται από μία μεγάλη καινοτομία: τις κάψουλες Ιperespresso, που δημιουργήθηκαν για να λειτουργούν σε πλήρη αρμονία με την καφετιέρα. Ποιο είναι το μυστικό; Το σύστημα της κάψουλας προχωράει τη διαδικασία της εκχύλισης σε δύο φάσεις με αποτέλεσμα να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ. Επιπλέον, κάθε κάψουλα περιέχει 6,7γρ. espresso illy 100% Arabica, και σε περίπτωση που αναρωτιέστε αυτή η ποσότητα είναι η μεγαλύτερη που έχει χωρέσει ποτέ σε μια κάψουλα…

em8a0363.jpg

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το τι συμβαίνει μέσα σε αυτές τις κάψουλες… Αρχικά το μοναδικό blend της illy δημιουργείται από 9 ποικιλίες Arabica που προέρχονται από τις καλύτερες σοδειές καφέ στον κόσμο. Διατίθεται σε τρεις διαφορετικούς τύπους καβουρδίσματος: 1. τον Classico με την απαλή, βελούδινη γεύση, τις διακριτικές νότες καραμέλας, τα άνθη πορτοκαλιού και γιασεμιού και τη γλυκιά επίγευση. 2. Τον Intenso με το πλούσιο, έντονο σώμα και τον συνδυασμό από νότες σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων για μια πλήρη και γεμάτη επίγευση. 3 Τον Decaffeinato με την απαλή γεύση, τις διακριτικές νότες καραμέλας, σοκολάτας και φρυγανισμένου ψωμιού με τη γλυκιά επίγευση και μέγιστη καφεΐνη έως 0,1%.

Στη σειρά Iperespresso θα βρείτε κάψουλες για espresso με βελούδινη και πυκνή κρέμα, για espresso lungo (για εσάς που προτιμάτε μεγαλύτερο όγκο στο φλιτζάνι σας), όπως επίσης και κάψουλες για τον τέλειο καφέ φίλτρου.

em8a0239.jpg

Όλες οι παραπάνω κάψουλες κυκλοφορούν σε νέα συσκευασία 18 τεμαχίων που έχει χαμηλότερη τιμή και  ταυτόχρονα είναι και eco friendly! Αλλά αν δεν ξέρετε ποια κάψουλα να διαλέξετε, υπάρχει και το Single Flowpack, η ατομική συσκευασία, δηλαδή, έτσι ώστε να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις και να καταλήξετε σε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.illyshop.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ