Smart Life

Εσύ ακόμα να βάλεις την επιχείρησή σου στον ψηφιακό κόσμο;

Δες πώς μπορείς να εξασφαλίσεις μια δυνατή ψηφιακή προώθηση όπως το ελληνικό jamjar.gr

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικείο χέρι ακουμπάει την οθόνη ενός τάμπλετ πάνω σε ένα τραπέζι με πράσινα φυτά
©Unsplash/ Brooke Lark

Θέλεις να διαφημίσεις τα προϊόντα σου online; Δες πού θα βρεις τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεται η επιχείρησή σου.

Το άνοιγμα μια επιχείρησης μπορεί να προσφέρει πολλά σε εκείνον που αποφασίζει να επενδύσει στα όνειρα και τις φιλοδοξίες του παρουσιάζει όμως και αρκετές προκλήσεις. Ακόμα και υπό ιδανικές συνθήκες, κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζει τον γεωγραφικό περιορισμό της δραστηριοποίησής της, την ανάγκη δημιουργικής επικοινωνίας των προϊόντων/υπηρεσιών της, ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και φυσικά το κόστος της διαφήμισης, που πιθανόν για κάποιες μικρομεσαίες εταιρείες ή ελεύθερους επαγγελματίες να ήταν τροχοπέδη. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο που οι επιχειρήσεις δοκιμάστηκαν από την παγκόσμια πανδημία του COVID19 και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας, η εύρεση λύσεων για την επιβίωση και συνέχιση της ανάπτυξή τους έγινε πιο επιτακτική από ποτέ. Οι δυσκολίες στη ζωή φυσικά δε σημαίνουν παραίτηση ούτε θα έπρεπε να αποθαρρύνουν οποιονδήποτε από το να αποφασίσει το δικό του ξεκίνημα στον εργασιακό τομέα. Αντίθετα, σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναζητήσει εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να επικοινωνήσει την επιχείρησή του πιο στοχευμένα και σε αυτό ευτυχώς αρωγός είναι η τεχνολογία και οι δυνατότητες που αυτή προσφέρει.

Όλοι σχεδόν σήμερα γνωρίζουν το jamjar.gr, το πρώτο ελληνικό online marketplace για αγορές και πωλήσεις, που περιλαμβάνει ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες. Μια εταιρεία που γεννήθηκε μέσα στην κρίση και πλέον έχει γράψει το δικό της success story με την Founder και CEO, Εύα Επιτροπάκη, να τονίζει ότι τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία είναι το παν για μια επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με τον περιορισμό κυκλοφορίας και τα φυσικά καταστήματα να ανοίγουν και να κλείνουν σε απρόβλεπτο χρόνο, ο κόσμος στράφηκε μαζικά στις ηλεκτρονικές αγορές. Το jamjar.gr κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής πετυχαίνοντας σωστή εξυπηρέτηση για τους πελάτες του, σωστή εκπροσώπηση για τους συνεργάτες του αλλά και αναγνωρισιμότητα -προώθηση του Brand του, μέσω της υπηρεσίας Digital Marketing4U της COSMOTE.

Jamjar.gr: Το πρώτο ελληνικό online Marketplace χρησιμοποιεί υπηρεσίες Digital Marketing4U | COSMOTE

Η νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η υγειονομική κρίση απέδειξε ότι στον επιχειρηματικό κόσμο είναι απαραίτητη μια δυναμική ψηφιακή παρουσία, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως συνθηκών. Η online προώθηση των προϊόντων/ υπηρεσιών της επιχείρησης δεν είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο αλλά η επιτατική ανάγκη του σήμερα. Ο ψηφιακός κόσμος μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης, να διευρύνει το πεδίο δραστηριοποίησής της και να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία και ανάπτυξή της. Ο ιδανικός τρόπος να το επιτύχει κάποιος αυτό έρχεται μέσα από το COSMOTE Business το οποίο προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης και ελεύθερου επαγγελματία: ψηφιακή παρουσία και προώθηση, απομακρυσμένη εργασία, εσωτερική ψηφιακή οργάνωση και έλεγχο της επιχείρησης.

Εύα Επιτροπάκη, Founder και CEO του jamjar.gr
Εύα Επιτροπάκη, Founder και CEO του jamjar.gr

Το Digital Marketing4U, το οποίο εμπιστεύτηκε και η Εύα Επιτροπάκη του jamjar.gr, απευθύνεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ψηφιακά. Η εξειδικευμένη ομάδα Campaign Managers αξιολογεί τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, προτείνει λύσεις και αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ψηφιακές καμπάνιες σύμφωνα με τους στόχους κάθε εταιρείας, αλλά και τις διεθνείς τάσεις του digital marketing. Η επιχείρηση μπορεί να προβάλει τα προϊόντα/ υπηρεσίες της εύκολα και οικονομικά, μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Social Media (Facebook, Instagram) καθώς και να προωθήσει το εταιρικό της site ή και τη Social Media σελίδα της. Η ομάδα του Digital Marketing 4U καλύπτει όλα τα στάδια υλοποίησης μίας digital καμπάνιας, από τον σχεδιασμό και το monitoring μέχρι την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων και η υπηρεσία παρέχεται με εφάπαξ χρέωση ανά καμπάνια.

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το COSMOTE Digital Marketing4U αλλά και για προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr/business.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ