Smart Life

Το Apple Pay αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πληρώνουμε

Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1200x800.jpg

Apple Pay: Οι πληρωμές μας αλλάζουν με τη νέα εφαρμογή που φέρνει η Alpha Bank για τους κατόχους των Apple συσκευών.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, οι αλλαγές είναι πολλές. Από το πλοίο που θα πάρουμε με την απαιτούμενη, πλέον, ασφάλεια, μέχρι τις μεταφορές στην πόλη και τις συναλλαγές μας, ο κόσμος μοιάζει διαφορετικός. Τι βλέπεις κυκλοφορώντας σε αυτή τη νέα πραγματικότητα και τι ζητάει ο κόσμος με απλά βλέμματα; Ευκολία, ταχύτητα και φυσικά ασφάλεια.

Για τους κατόχους συσκευών Apple (iPhone, Apple Watch, iPad) και καρτών Alpha Bank, τα νέα είναι, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, θετικά. Από την αρχή της άρσης της κυκλοφορίας, οι πρώτες μετακινήσεις ήταν διστακτικές. Ακόμα και με το ταξί, οι συναλλαγές ήταν από την αρχή πιο ασφαλείς χωρίς μετρητά. Ε λοιπόν, τι θα λέγατε αν τώρα μπορούσατε να αποφύγετε και την κάρτα; Μέσω του Apple Pay που πλέον είναι διαθέσιμο για τους κατόχους καρτών VISA και Mastercard της Alpha Bank, η πληρωμή απευθείας από την ηλεκτρονική συσκευή, γίνεται πραγματικότητα.

apple-pay.jpg

Πώς λειτουργεί
Τα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της εφαρμογής είναι αρκετά απλά. Κατεβάζετε το Apple Pay στη συσκευή σας και συνδέετε τις κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank. Έπειτα, μπορείτε να αγοράσετε από τον πρωινό σας καφέ, μέχρι ρούχα και προϊόντα, σε εκατομμύρια καταστήματα που δέχονται το Apple Pay, με ασφαλή τρόπο, μέσα από τη συσκευή που σας βολεύει.

Ασφάλεια
Όσον αφορά την ασφάλεια, όταν κάνετε μια αγορά, το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι, ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας και όταν πληρώνετε οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Touch ID, παρέχοντάς σας τη μέγιστη ασφάλεια. Παράλληλα, μέσα από την εκάστοτε συσκευή που χρησιμοποιείτε το Apple Pay, μπορείτε να παρακολουθείτε τις τελευταίες συναλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει για να έχετε τον έλεγχο των συναλλαγών σας. 

thumbnail_963x541.jpg

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, τώρα που το έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, μπορούμε με μια απλή εγγραφή να κυκλοφορούμε στην πόλη χωρίς πορτοφόλια και κυρίως χωρίς το άγχος να ξεχάσουμε οτιδήποτε. Όλα αυτά μαζί με την αξιοπιστία που προσφέρει η Alpha Bank, η πρώτη ελληνική τράπεζα που φέρνει το Apple Pay στους πελάτες της. Ταυτόχρονα, οι online αγορές γίνονται ακόμη πιο απλές από όσο τις είχαμε συνηθίσει, αφού ξεχνάμε την συνηθισμένη διαδικασία με τη δημιουργία νέων λογαριασμών και τη συνεχή καταχώρηση των στοιχείων μας. Με το Apple Pay και αυτά περνούν στο παρελθόν.

Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάρτα Alpha Bank, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, κάνοντας την αίτησή σας ηλεκτρονικά στο www.alpha.gr, μέσω της υπηρεσίας με myAlpha web.

Και μην ξεχνάτε! Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με Apple Pay επιβραβεύονται κανονικά, με την εκάστοτε αναλογία πόντων, και η απόδοσή τους πραγματοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (η επιβράβευση δεν αφορά μόνο το πρόγραμμα Bonus).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ