Smart Life

Αυτόν τον Μάιο εξιχνιάζουμε τις ιστορικότερες ληστείες

Ποιοι είναι οι πιο γοητευτικοί κλέφτες στην ιστορία του σινεμά;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jennifer-lopez-nova.jpg

Οι πιο έξυπνες, αστείες και επικίνδυνες ληστείες έρχονται τον Μάιο στο Novaflix.

Η καραντινά ολοκληρώθηκε, τα μέτρα σιγά-σιγά άρωνται και η επιστροφή σε μια διαφορετική κανονικότητα έχει ξεκινήσει. Όμως επειδή έχουμε αρκετό χρόνο ακόμα να περάσουμε μένοντας στο σπίτι, οι ιδέες για να μην βαρεθούμε στιγμή, συνεχίζονται. Το Novaflix πέρα από τα box sets, τα αφιερώματα στους κορυφαίους σκηνοθέτες και τις νέες σειρές και ταινίες, μας προσφέρει live και on demand δύο ταινίες την ημέρα με θέμα τις ληστείες.

Υπόθεση Ληστεία, από 4 - 31/5 στη #Nova

Τολμηρές διαρρήξεις, κλοπές έργων τέχνης, εντιμότατοι κλέφτες, επικίνδυνες κυρίες σε κομπίνες επικών διαστάσεων, αθώα θύματα, παράνομα ζευγάρια, ληστές και ύποπτοι από τη δεκαετία του 1960 μέχρι και σήμερα, έρχονται στην οθόνη μας. Και όταν λέμε στην οθόνη μας, εννοούμε τόσο σε big screen μέσα από τη νέα εφαρμογή για Android TV τηλεοράσεις και media players, όσο και από 3 διαφορετικές συσκευές και 2 ταυτόχρονα!

Κάθε βράδυ, στις 21:00, μέχρι το τέλος του μήνα, θα προβάλλονται στο Novaflix δύο ταινίες με θέμα τις ληστείες μέσω του νέου καναλιού ΝovacinemaExtraHD και ανάμεσά τους συναντάμε αρκετά διαμαντάκια. Σε ποιον δεν άρεσε για παράδειγμα η αστυνομική ταινία «Επικίνδυνες Κυρίες» («Hustlers») με την Τζένιφερ Λόπεζ, που κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της καριέρας της τις φετινές υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και SAG ‘Β Γυναικείου Ρόλου; H υπόθεση λαμβάνει χώρα μέσα στην κρίση του 2008. Έχοντας χάσει τις δουλειές και τα εισοδήματα τους δύο στριπτιζέζ καταστρώνουν ένα περίτεχνο σχέδιο για να εξαπατήσουν και να κλέψουν τους πλούσιους και ανήθικους πελάτες τους. Την Τζένιφερ Λόπεζ πλαισιώνουν οι Κόνστανς Γου, Τζούλια Στάιλς και Μέτε Τόουλι, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Λορίν Σκαφαριά. Όμως το αφιέρωμα του Novaflix που τον πρώτο μήνα μπορείς να απολαύσεις δοκιμαστικά εντελώς δωρεάν περιλαμβάνει και αρκετές κλασικές ταινίες με θέμα τη ληστεία,

Ακολουθούν οι ταινίες «A Fish Called Wanda», με τους Κέβιν Κλάιν (Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου) και την Τζέιμι Λι Κέρτις, η αξέχαστη ταινία «Bonnie And Clyde», με τους Γουόρεν Μπίτι και Φαίη Νταναγουέη, η βραβευμένη με το Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου «Dog Day Afternoon» με τον Αλ Πατσίνο, η κλασική «The Thomas Crown Affair» (1968) με τους Στιβ Μακ Κουίν και Φαίη Νταναγουέη, το πρόσφατο blockbuster, «Η Κομπίνα», με τις Αν Χάθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον, «Ocean’s Eleven» (1960) με τους Φρανκ Σινάτρα και Ντιν Μάρτιν, «King of Thieves», με τους Μάικλ Κέιν και Μάικλ Γκάμπον, το συναρπαστικό «Museo» με τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, «Τhe Town» με τους Μπεν Άφλεκ και Τζέρεμι Ρένερ (υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου) και και πολλές άλλες.

Τόσο οι ταινίες, όσο και η συναρπαστική σειρά «Jett» με την Κάρλα Γκουτζίνο, θα είναι διαθέσιμες και στην ειδική κατηγορία «Υπόθεση Ληστεία» στο Novaflix, από τη Δευτέρα 4 Μάϊου έως το τέλος του μήνα, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν. Η εμπειρία θέασης προσφέρει το Novaflix συνεχίζει να εκπλήσσει και με τον πρώτο μήνα δωρεάν, το περιεχόμενό του έρχεται χωρίς δεσμεύσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τίτλους των ταινιών.

1.        Hustlers
2.        A Fish Called Wanda
3.        Bonnie And Clyde
4.        Dog Day Afternoon
5.        The Thomas Crown Affair (1968)
6.        Ocean's Eleven (1960)
7.        King of Thieves
8.        The Hustle
9.        The Town
10.        Lying and Stealing
11.        Armored
12.        Robin Hood: Origins
13.        Widows
14.        #211
15.        Now you see me - only on demand
16.        Jett - Series

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ