Smart Life

Το μομέντουμ είναι με το νέο οικοσύστημα της Huawei

Το Huawei AppGallery μετρά εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
huawei-appgallery-kv-red-version.jpg

Υποδεχόμαστε το Huawei AppGallery και περιμένουμε στην Ελλάδα τη σειρά της Huawei P40 Series (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite E).

Όταν το Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς συζητούσαμε με τον Lin Bing, Country Manager της Huawei σχετικά με την κρίση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην εταιρία και τις ΗΠΑ, λίγοι ήταν εκείνοι που φαντάζονταν το μέλλον τόσο αισιόδοξο για την Huawei. Όσο κι αν ο κ. Lin Bing μας διαβεβαίωνε ότι η εταιρία θα βγει πιο δυνατή και πως «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», οι προβληματισμοί ήταν πολλοί. Εντούτοις, 4 μήνες μετά η νέα σειρά P40 Series (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite E) είναι προ των πυλών στην ελληνική αγορά και ένα μέλλον δίχως Google φαίνεται τελικά πιο ορατό από ποτέ.

Το HUAWEI AppGallery που μετρά σήμερα εκατοντάδες εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλον τον κόσμο και η ανάπτυξή του αναμένεται να γιγαντωθεί κι άλλο με την έλευση της νέας σειράς. Εδώ και δέκα χρόνια, το HUAWEI AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, είναι ένα ανοιχτό app store που διασφαλίζει ιδιωτικότητα, ασφάλεια και ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Πρόκειται για ένα μηχανισμό ανίχνευσης τεσσάρων επιπέδων για να εξασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλατφόρμα είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση. Η Huawei συνεχίζει να επενδύει με το HUAWEI AppGallery φιλοδοξώντας να κατασκευάσει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Ένα οικοσύστημα που είναι έτοιμο να γίνει το τρίτο μεγαλύτερο app store στον κόσμο, με την Huawei να έχει και την τεχνογνωσία αλλά και την υποδομή για να το υποστηρίξει.

Απολύτως ασφαλής για τους χρήστες, έχοντας την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί δεκάδες γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του μέλλοντος. Όμως φυσικά η μεγάλη πρόκληση δεν έχει έρθει. Για πρώτη φορά οι νέες συσκευές της Huawei, ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά χωρίς Google Play και Google Mobile Services και το οικοσύστημα της Huawei μοιάζει σαν έτοιμο από καιρό για να ανταποκριθεί.

Οι νέες συσκευές εκτός από το ανανεωμένο οικοσύστημα Huawei AppGallery, δεν παύουν να έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν την Huawei, να εξελιχθεί μέσα στο χρόνο και να απευθυνθεί ως ηγέτης σε κάθε κατηγορία. Το πρωτοποριακό foldable, HUAWEI MATE Xs θα είναι ένα από τα προϊόντα που θα δουλεύουν εξολοκλήρου με το νέο οικοσύστημα την ίδια στιγμή που τα πολυαναμενόμενα P40 Pro, P40 lite kai P40 lite E αναμένονται στην ελληνική αγορά με αχτύπητη τιμή.

Τα προϊόντα της σειράς P40 που έρχονται άμεσα στην Ελλάδα εξακολουθούν να έχουν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έκαναν την Huawei πρωταγωνίστρια τα προηγούμενα χρόνια. Οι εντυπωσιακές κάμερες, η τεχνητή νοημοσύνη, η αντοχή είναι μόνο μερικά από αυτά. Τα συστήματα hardware και software εξακολουθούν να βρίσκονται σε top επίπεδο και η είσοδος του AppGallery στο «οπλοστάσιο» των νέων προϊόντων, έρχεται για να ανεβάσει ακόμα υψηλότερα τον πήχη.

Το μομέντουμ είναι με την πλευρά της Huawei και αφού μπόρεσε να βγει αλώβητη από την κρίση, πλέον ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα. Οι προηγούμενες συσκευές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη λειτουργία τους, ενώ τα νέα προϊόντα έρχονται με το AppGalley και άλλες εκπλήξεις για τους καταναλωτές.

Όσο κι αν οι δυσκολίες χτύπησαν την πόρτα της εταιρίας φαίνεται ότι τελικά το μότο της, λειτούργησε για μια ακόμα φορά: They make it happen.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ