Smart Life

Ποδαρικό σε νέο σπίτι με τη βοήθεια του waiz

Θυμάσαι εκείνη τη μετακόμιση που θες να κάνεις εδώ και μήνες και μονίμως αναβάλεις γιατί δεν έχεις βάλει σε τάξη τα οικονομικά σου; Τώρα θα την κάνεις, με τη βοήθεια του waiz, τη νέα εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών που σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χρήματα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
istock-1180089717.jpg

Το waiz είναι το νέο app διαχείρισης οικονομικών για Android και iOS συσκευές

Θες να μετακομίσεις αλλά δεν έχεις βάλει στην άκρη το ποσό που χρειάζεσαι γιατί μονίμως ξεμένεις στα τέλη του μήνα; Τι περιμένεις; Κατέβασε τώρα το waiz, το νέο app διαχείρισης οικονομικών, που θα σε βοηθήσει να αποταμιεύσεις χρήματα, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να είσαι σε θέση να καλέσεις τη μεταφορική! Και μην αγχώνεσαι. Ούτως ή άλλως, μέχρι να βρεις διαμέρισμα ξενοίκιαστο στα μέτρα σου θα έχεις ήδη προλάβει να μαζέψεις τα χρήματα. 

Έτσι, λοιπόν, με την εφαρμογή waiz στο κινητό σου, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android και iOS συσκευές, όχι μόνο θα αυξηθεί η πιθανότητα να μετακομίσεις, αλλά θα δεις τη σχέση σου με τα οικονομικά σου να βελτιώνεται. Τι εννοούμε;

Το waiz κάνει κάτι που καμία άλλη εφαρμογή μέχρι τώρα δεν σου έδινε τη δυνατότητα να κάνεις. Συγκεντρώνει όλες τις κινήσεις των τραπεζικών σου λογαριασμών (χρεώσεις, μεταφορές, επιστροφές χρημάτων) και ομαδοποιεί τα έξοδα σου στην αντίστοιχη κατηγορία στην οποία ανήκουν (π.χ. Σουπερμάρκετ, Μπαρ, Ποτό έξω & Clubbing, Βιβλία & περιοδικά). Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να καταχωρήσεις χειροκίνητα τις συναλλαγές σου, εκτός κι αν επιθυμείς να προσθέσεις συναλλαγή που δεν έχει πραγματοποιηθεί με τις τράπεζες που έχεις συνδέσει. Συγκεντρώνοντας λοιπόν όλες τις κινήσεις από τους συνδεδεμένους σου λογαριασμούς, το waiz δημιουργεί τον προϋπολογισμό του μήνα αλλά και μία πρόβλεψη για τον επόμενο, ώστε να ξέρεις πώς πρέπει να κινηθείς!

cover-waiz_challenges1.jpg

Αλλά, επειδή το άγχος σου για το αν θα καταφέρεις να μετακομίσεις αγγίζει κόκκινο και επειδή σου τάξαμε εξοικονόμηση, το waiz σου κάνει challenge!

Τι θα πει αυτό; Με βάση το πώς ξόδεψες τα λεφτά σου τους προηγούμενους μήνες, το waiz σου δίνει συμβουλές για να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Δαπανάς πολλά χρήματα, για παράδειγμα, σε ρούχα και παπούτσια; Μη σκας για αυτό! Γιατί το waiz το εντοπίζει και σε προκαλεί να ξοδέψεις λιγότερα στη συγκεκριμένη κατηγορία εξόδων! Και αν επιλέξεις να κάνεις το challenge που σου προτείνει η εφαρμογή ή έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος, τότε θα δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να ακολουθεί ανοδική πορεία.

Και τι να πούμε για το μετρητή εξόδων που σου επιτρέπει να «βάλεις ταβάνι» στα συνολικά σου έξοδα! Πώς; Βάζοντας όριο να μην ξεπερνάς ένα συγκεκριμένο ποσό που ορίζεις εσύ σε μηνιαία βάση, ώστε να μπορέσεις να αποταμιεύσεις χρήματα στο τέλος του μήνα! Το waiz θα σε ειδοποιήσει όταν κοντεύεις να το ξεπεράσεις.

Αν λοιπόν ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές του waiz, όχι μόνο θα μπορέσεις να μετακομίσεις αλλά θα έχεις στα χέρια σου το καλύτερο εργαλείο για να μην ξεφύγουν τα έξοδα σου όταν μπεις στο νέο σπίτι. Την ώρα που θα περιστοιχίζεσαι από κούτες, δεν θα χρειαστεί να έχεις στο μυαλό σου πόσα ξόδεψες ή πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα για να διακοσμήσεις το νέο σου σπίτι. Γιατί πολύ απλά το waiz θα είναι εκεί και θα γλυτώσεις από προσθαφαιρέσεις εσόδων-εξόδων, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Θα «χτυπάει» ειδοποίηση από το waiz και θα είναι το εβδομαδιαίο -ή μηνιαίο- report των εξόδων σου!

Και επειδή ο νους σου πηγαίνει σε αυστηρό περιβάλλον εφαρμογής όπως του e-banking, καμία σχέση. Θα ενθουσιαστείς όταν το δοκιμάσεις! Όλες οι παραπάνω λειτουργίες της εφαρμογής έχουν στηθεί μέσα σε ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον όπου δεν κατακλύζεσαι από αριθμούς που σε «πνίγουν», αλλά θα βλέπεις την οικονομική σου κατάσταση εύκολα και γρήγορα με διαγράμματα και χρωματιστές μπάρες.

Αν, λοιπόν, θες να βιώσεις μια «ανώδυνη» μετακόμιση, χωρίς πονοκέφαλο, γεμάτη ελπίδα για τις νέες στιγμές μέσα στο νέο σου σπίτι, με λιγότερο άγχος για τα λεφτά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το «download» στο waiz!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ