Smart Life

Φέρε το NBA στο δικό σου στιλ με μια κίνηση

Chicago Bulls & Los Angeles Lakers πρωταγωνιστούν και εκτός παρκέ

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
match_up-headwear_and_tshirt.jpg

Η συλλογή «Own The Court» της New Era φέρνει Chicago Bulls & Los Angeles Lakers στο δικό μας στυλ.

Είτε ανήκεις στους παλιούς φίλους του ΝΒΑ, που λάτρεψαν τον μαγικό κόσμο με τους αστέρες του παρελθόντος, είτε άρχισες να παρακολουθείς τα τελευταία χρόνια το σίγουρο είναι ότι μέσα σου τρέφεις μεγάλο σεβασμό για τις ιστορικές ομάδες του παιχνιδιού. Αν πάλι αγαπάς το streetstyle στοιχείο στις εξόδους σου, τότε η νέα συλλογή «Own The Court» της New Era, είναι εδώ για να σε συντροφεύσει στα πιο σημαντικά παιχνίδια.  

nba-streetstyle-5.jpg

Μπορεί οι μεγαλύτερες μάχες να δίνονται στα παρκέ, όμως τα γήπεδα της πόλης έχουν τους δικούς τους κανόνες και στιλ. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του NBA, Chicago Bulls & Los Angeles Lakers εκτός από το παρκέ «αγωνίζονται» και σε στιλ στη νέα συλλογή «Own The Court».

nba-streetstyle-4.jpg

Στη συλλογή της ομάδας Lakers, θα βρεις την αγαπημένη σιλουέτα καπέλου trucker, το πιο cozy colour-block φούτερ & το πιο cool short-sleeve t-shirt με ένα υπερμεγέθες logo της ομάδας σε έντονες αποχρώσεις καθώς και το πιο εντυπωσιακό αντιανεμικό jacket και track pants στα οποία κυριαρχεί έντονα το lettering στοιχείο αντλώντας έμπνευση από τα 90’s αθλητικά outfits.

nba-streetstyle-10.jpg

Την ίδια γκάμα διαθέτει και η συλλογή της ομάδας Chicago Bulls, με κυρίαρχο στοιχείο την ολόφρεσκια εκδοχή του κλασικού 9FIFTY με strapback κούμπωμα για απόλυτη εφαρμογή.

Η συλλογή «Own The Court», φοριέται όλες τις ώρες και σκοπός της είναι να σου προσφέρει ότι πιο latest υπάρχει σε NBA outfit μεταφέροντας όλη την εκρηκτική ενέργεια που βρίσκεται στο παρκέ! Η New Era λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όλους τους NBA fans εντός και εκτός court, να γίνουν μέρος αυτής της δράσης όπου και αν βρίσκονται υποστηρίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα!

Τα καπέλα και τα ρούχα της συλλογής «Own The Court», θα τα βρεις διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ