Smart Life

Μάθε πώς μπορεί ένας σκύλος να αλλάξει μια ζωή

To Pedigree® ενισχύει το έργο της ΜΚΟ SAPT Hellas για θεραπευτική επαφή μέσω των σκύλων

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάσου πλάι μου!

To Pedigree® με κάθε αγορά προϊόντων του (από 19/9 έως 12/11/2019) κάνει μια δωρεά στην ΜΚΟ SAPT Hellas

Έχεις δεν έχεις δικό σου σκύλο, αν έχει αγκαλιάσει έστω και μία φορά κάποιο σκυλάκι, θα θυμάσαι σίγουρα εκείνο το αίσθημα ηρεμίας που ένιωσες. Η μη κερδοσκοπική οργάνωση SAPT Hellas προσπαθεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο αυτό ακριβώς -τα οφέλη της θεραπευτικής επαφής διαμέσου των σκύλων.

Το Pedigree® πιστεύει ότι κάθε σκύλος αξίζει κορυφαία διατροφή και ένα ζεστό σπίτι. Αποφάσισε λοιπόν να ενώσει τις δυνάμεις του με την SAPT Hellas και να δημιουργήσει την καμπάνια «Στάσου Πλάι μου», η οποία προβάλλει μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

geo03472-1.jpg

H ζωή του μικρού Δημήτρη, ο οποίος διαγνώστηκε σε πολύ μικρή ηλικία με Asperger, ένα σύνδρομο που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, ενώνεται -με την βοήθεια της SAPT Hellas- με τη ζωή του Πατατούφη, ενός σκύλου που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας. Οι ζωές και των δυο άλλαξαν για πάντα και τώρα πια είναι αχώριστοι.

Το Pedigree® έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με τους σκύλους θεραπευτικής επαφής και προτρέπει το κοινό να στηρίξει το έργο της SAPT Hellas με ένα πολύ απλό τρόπο:  Κάθε αγορά προϊόντος Pedigree® από 19/9 έως 12/11 2019 αντιστοιχεί σε μια δωρεά στην οργάνωση.

geo07572-1.jpg

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ενέργεια ο Jonas Schauman, Γενικός Διευθυντής της Mars East Med δήλωσε: «Ο κόσμος που θέλουμε αύριο, ξεκινά με το πώς λειτουργούμε την επιχείρησή μας σήμερα. Με αυτό το σκοπό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε μια τόσο σημαντική καμπάνια στην Ελλάδα που αναδεικνύει πόσο μοναδική σχέση μπορεί να αναπτύξει ένας σκύλος με έναν άνθρωπο και πόσο μπορεί μια τέτοια σχέση να καθορίσει μια ολόκληρη ζωή.»

Δες ολόκληρη την ταινία εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ