Smart Life

Πώς να βεβαιωθείς για τις σπουδές σου στα τουριστικά

Το δωρεάν διήμερο σεμινάριο της LE MONDE αυτόν τον Σεπτέμβριο είναι η καλύτερη ευκαιρία

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
le_monde_hotel_management-4.jpg

Η LE MONDE δίνει σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα τουριστικά επαγγέλματα αυτό ακριβώς που αναζητούν στις σπουδές τους

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η δουλειά στα τουριστικά δεν είναι μια απλή υπόθεση. Όταν μάλιστα επενδύεις τις σπουδές σου στον τουρισμό, τότε οφείλεις να είσαι σίγουρος ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Σήμερα, 1 μήνα και κάτι πριν άλλη μια σεζόν ολοκληρωθεί και επίσημα, οι επιχειρήσεις αναζητούν τους καταλληλότερους επαγγελματίες που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να εξελίξουν τη δουλειά τους είτε δουλεύουν με τη λογική της σεζόν, είτε απασχολούνται ως μόνιμο προσωπικό.

le_monde_hotel_management-3.jpg

Ψάχνουν άτομα που εκτός από εμπειρία και θέληση θα έχουν και την κατάλληλη εξειδίκευση αλλά και ένα δίπλωμα υψηλού κύρους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Άτομα που γνωρίζουν το Hotel Management συνηγορούν ότι πλέον ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδόν απαραίτητο για την ανέλιξη στον κλάδο και το πρόγραμμα της LE MONDE εγγυάται ακριβώς αυτό.

LE MONDE Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς hotel managers

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την LE MONDE σαν την κορυφαία σχολή γαστρονομικών σπουδών και όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίζει για την άμεση αποκατάσταση που προσφέρει στους νέους επίδοξους Chefs και Pastry Chefs, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ξεχωρίζει και για τις τουριστικές και ξενοδοχειακές του σπουδές. Η υψηλή τεχνογνωσία και το εκπαιδευτικό επίπεδο των καθηγητών της σχολής είναι πρώτα από όλα εκείνα που την διατηρούν στην κορυφή από το 1996, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα το περιβάλλον από μια επίσκεψη στους χώρους της ή από εμπειρίες των σπουδαστών της.

LE MONDE Kορυφαίοι Απόφοιτοι  – Λαγός Ανδρέας [short version]

Η σχολή δίνει τόσο τη δυνατότητα για την εύρεση άμεσης εργασίας, όσο και της συνέχισης των σπουδών στο εξωτερικό, σε κορυφαίες Ελβετικές και Γαλλικές Σχολές και Βρετανικά Πανεπιστήμια, ενώ είναι και από τις λίγες σχολές που το πτυχίο τους πιστοποιείται τόσο από το Υπουργείο Παιδείας, όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, του οποίου και αποτελεί μέλος.

Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της σχολής απολαμβάνουν πλήρη υποστήριξη στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα από το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας της σχολής το οποίο προωθεί τους σπουδαστές για πρακτική εξάσκηση και τους απόφοιτους σε περίπου 900 συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές, εστιατορικές και τουριστικές επιχειρήσεις. Ωστόσο για κάποιον που κοιτά συνεχώς μπροστά αυτό είναι μόνο η αρχή. Άλλωστε διαχρονικός στόχος της σχολής είναι να του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE είναι να προετοιμάζει τους σπουδαστές όχι για μια απλή θέση εργασίας, αλλά για τη δυνατότητα να ανέλθουν στις κορυφαίες θέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

LE MONDE KOΡΥΦΑΙΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ – ΚΡΙΤΩΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣ [short version ]

Μιλώντας με τους φετινούς πτυχιούχους της LE MONDE συνειδητοποιείς δύο πράγματα:

  1. Την ετοιμότητα που είχαν ώστε να δουλέψουν για πρώτη φορά σε τουριστικά επαγγέλματα για ένα ολόκληρο καλοκαίρι και  
  2. Το ότι οι περισσότεροι βρέθηκαν στην σχολή μετά την παρακολούθηση του δωρεάν σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στις εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο.

Φέτος, στις 17 και τις 18 Σεπτεμβρίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί για 3η φορά φέτος, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους σπουδαστές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων, από 17 έως 40 ετών που επιθυμούν να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες των ξενοδοχειακών μονάδων της Ελλάδας και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά τι ακριβώς περιλαμβάνει η εκπαιδευτική εμπειρία LE MONDE. Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 2ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE Hotel Management Bootcamp, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ από τις 04/09 έως και τις 11/09 (23:59).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ