Smart Life

Αυτό το Bubble Week δεν πρέπει να το χάσεις

Απόλαυσε τα Three Cents cocktails σε επιλεγμένα bar και ζήσε μία μοναδική drinking εμπειρία

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bubble Week

Τι καλύτερο από εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα; Έτσι κι αλλιώς αφορμή ψάχνουμε και η αφορμή είναι εδώ. Η Bubble Week έχει ήδη ξεκινήσει και μέχρι την Παραμονή Χριστουγέννων σε επιλεγμένα bar σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα κάνει τα βράδια σου γιορτινά, δροσερά, γεμάτα μπουρμπουλήθρες. Κι επειδή η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για ποτό, η πρώτη μέρα της Bubble Week μας βρήκε με ποτό στο χέρι.

Bubble Week

Καθίσαμε στο bar για να έχουμε άμεση πρόσβαση στον bartender. Να παρατηρούμε κάθε του κίνηση, κάθε αλχημεία στο μίξερ του. Παρήγγειλα το «Three Wise Men» κι εκείνος ξεκίνησε αμέσως τη μαγική διαδρομή του. Με ενέργεια και πάθος ανέμειξε το ρούμι με τη Three Cents Ginger Beer, πρόσθεσε για οξύτητα μία σταγόνα χυμό λεμόνι και λίγο χυμό grapefruit και στο τέλος ισορρόπησε με βανίλια και μία κομψή δόση ζαχαρωτών. Σε ένα απόλυτα χριστουγεννιάτικο ψηλό ποτήρι με πάγο σέρβιρε το «Three Wise Men» και το άφησε μπροστά μου. Ήταν μία δροσερή απόλαυση με την αψάδα του αναψυκτικού και τη γοητεία του cocktail, γλυκό και την ίδια στιγμή όσο πρέπει ξινό και πικάντικο. Ιδανικός συνδυασμός για ένα χειμωνιάτικο βράδυ.

Bubble Week

Η Paloma είχε ξεκινήσει ήδη να γίνεται ιδέα στο μυαλό του bartender, όσο εμείς μεθούσαμε γλυκά και παρατηρούσαμε τώρα, ακόμα πιο σχολαστικά, κάθε του κίνηση. Άνοιξε με το ίδιο απολαυστικό κόλπο τη θρυλική Three Cents Pink Grapefruit Soda, όπως έκανε όλο το βράδυ που το μαγαζί ζητούσε τα cocktails της Bubble Week. Η φίλη μου, πάλι, διάλεξε το ποτό με το πιο έντονο χρώμα, ζωηρό ροζ που πήγαινε προς το σομόν καθώς έλιωνε ο πάγος. H λευκή τεκίλα ήταν απόλαυση όπως κυλούσε από το μπουκάλι στο ποτήρι και τώρα στα σίγουρα η μία θα δοκίμαζε της άλλης και θα καταλήγαμε να πιούμε και τα δύο cocktails μαζί. Πράγματι αυτό συνέβη, μόνο που τελικά περάσαμε σε δεύτερο γύρο και η καθεμία τελικά απόλαυσε το δικό της.

Bubble Week

Υπέροχο βράδυ με αμέτρητες επιλογές. Γιατί ένα Three Cents αναψυκτικό μπορεί να αναδείξει και να ισορροπήσει κάθε πιθανό συνδυασμό υλικών και κάθε ποτό, χαρίζοντας το perfect serve. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε ανθρακικό μπορεί να ισορροπήσει ένα αλκοολούχο ποτό με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ζωντάνια μέχρι την τελευταία σταγόνα, αλλά ακόμα και σκέτα είναι εξαιρετικά απολαυστικά.

Κι όσο κι αν κανείς δεν το περιμένει, ένα προϊόν με βάση το φυσικό μεταλλικό νερό Ροδοδάφνης και χωρίς συντηρητικά, που φτάνει στο bar από ένα οικογενειακό εμφιαλωτήριο στο Αίγιο, είναι σε θέση να απογειώσει ένα cocktail. Πράγματι, τα Three Cents είναι χειροποίητα, μικρής παραγωγής, δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνικές χρωστικές ή τεχνητά αρώματα και παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από το περιεχόμενο και τις πρώτες ύλες μέχρι τη φιάλη και το πώμα. Μοναδική εξαίρεση η κινίνη και το τζίντζερ, που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Όλες οι γεύσεις συνοδεύουν ιδανικά τα ποτά, χάρη στα διακριτικά φυσικά αρωματικά βότανα, τα εσπεριδοειδή και τα μπαχαρικά, που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του ποτού ισορροπώντας το και χωρίς να το επισκιάζουν. Φτιαγμένα από bartenders προορίζονται να δημιουργήσουν το τέλειο gin & tonic, το απόλυτο long drink, το cocktail που θα ξεχωρίσει.

Bubble Week

Για μια εβδομάδα, λοιπόν, σε εορταστικό κλίμα μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων η Three Cents Bubble Week (18-24/12) ανανεώνει τις προτάσεις επιλεγμένων bar σε όλη την Αθήνα, που θα προσφέρουν τα ειδικά σχεδιασμένα Perfect Served cocktails. Εμείς τα δοκιμάσαμε και τα λατρέψαμε. Το μόνο που μένει είναι να βρείτε το δικό σας αγαπημένο Three Cents cocktail και να τους ευχηθείτε Happy Bubbly Birthday. 

Τα σημεία που θα απολαύσετε Three Cents Cocktails 18-24/12 βρίσκονται εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ