Market

Οι νέες προτάσεις του Syoss για το 2015!

Οι νέες προτάσεις του Syoss για το 2015!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94975-190802.jpg

Το Syoss καλωσορίζει την Άνοιξη με τις ανανεωμένες σειρές στο κομμάτι της περιποίησης μαλλιών: Syoss Color Luminance & Protect και Syoss Repair Therapy, αλλά και με νέα λανσαρίσματα: τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Renew 7 και τη νέα σειρά styling Syoss Color Protect.

Syoss Renew 7

Η νέα σειρά Syoss Renew 7 με τη φόρμουλα Serin-Protein αποτελεί την ιδανική σειρά για ταλαιπωρημένα μαλλιά ή μαλλιά με ψαλίδα. Η νέα σειρά Syoss Renew 7 επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 7 σημεία και προσφέρει ευκολία στο χτένισμα. Τα 7 σημεία που καταπολεμά είναι η ξηρότητα, το σπάσιμο, η ψαλίδα, η αποδυνάμωση των μαλλιών, τα απείθαρχα μαλλιά, οι κόμποι και η θαμπάδα του χρώματος των μαλλιών. Η σειρά περιποίησης είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο και περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα Περιποίησης για πλήρη ενδυνάμωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Syoss Repair Therapy

Η αγαπημένη σειρά Syoss Repair Therapy επαναλανσάρεται με πρωτοποριακή σύνθεση από Micro-Repair-Peptides, επανορθώνοντας τις φθορές και μειώνοντας το σπάσιμο έως και 90%, ενώ παράλληλα βοηθά στην πρόβλεψη μελλοντικών φθορών στα μαλλιά. Η σειρά περιποίησης περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα Περιποίησης για πλήρη ενδυνάμωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Syoss Color Luminance & Protect

Η σειρά Syoss Color Luminance & Protect ανανεώνεται με τη φόρμουλα Salon Inspired Color-Lamination και αποτελεί την ιδανική σειρά περιποίησης για την προστασία και διατήρηση των βαμμένων μαλλιών. Η σειρά κλειδώνει τα χρωματικά πιγκμέντα & διατηρεί το βάθος του χρώματος για έως 90% ένταση μετά από 10 εβδομάδες. Περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα Περιποίησης για προστασία και διατήρηση του χρώματος, ενώ παράλληλα προσφέρει εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά.

Syoss Color Protect

Η νέα σειρά styling Syoss Color Protect με το Salon Control-System και φίλτρα UV έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί από επαγγελματίες κομμωτές και προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και ευελιξίας στα μαλλιά. Το Syoss Color Protect υπόσχεται έξτρα δυνατό κράτημα στα βαμμένα μαλλιά και διάρκεια έως και 48 ώρες. Η σειρά αποτελείται από Hair Spray και Mousse. Το Hair Spray προσφέρει προστασία των μαλλιών από την υγρασία και προστασία του χρώματος των μαλλιών από τις βλαβερές ακτίνες UV που το ξεθωριάζουν. Δεν κολλάει τα μαλλιά, δεν αφήνει κατάλοιπα ενώ ξεβγάζεται εύκολα. H Mousse προσφέρει προστασία του χρώματος των μαλλιών ενώ παράλληλα χαρίζει ευελιξία στα μαλλιά. Ακόμα, προστατεύει τα μαλλιά από τις φθορές που προκαλεί η θερμότητα από το πιστολάκι και άλλες συσκευές styling. Ξεβγάζεται εύκολα. Το νέο Syoss Color Protect είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο.

Syoss: Επαγγελματική ποιότητα, σε προσιτή τιμή!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:

http://www.syoss.net/

https://www.facebook.com/syoss.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ