Market

Miu MiuQ Αισθησιακή, μοντέρνα, μεγαλοφυής και προκλητική

Αισθησιακή, μοντέρνα, μεγαλοφυής και προκλητική

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89125-179675.jpg

Από το 1993, η Miu Miu αποτελεί το όραμα της Miuccia Prada για ανεξάρτητο στυλ, το οποίο χαρακτηρίζεται πάντα από μία έντονη προσωπικότητα. Το παιχνίδι μεταξύ πειραματισμού και δημιουργικότητας αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό των μοντέλων της συλλογής γυαλιών ηλίου & οράσεως Miu Miu.

Το δημιουργικό πνεύμα της Miu Miu διαπνέει ολόκληρη τη συλλογή, αναδεικνύοντας έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό ειρωνικού πειραματισμού και προσοχής στη λεπτομέρεια. Κάθε νέο μοντέλο επιτυγχάνει τέλεια ισορροπία μεταξύ συμμετρικών σχημάτων και ακανόνιστων προφίλ, διακριτικού σχεδιασμού και πολύτιμων διακοσμητικών στοιχείων, λεπτών μεταλλικών στοιχείων και πολύχρωμων λεπτομερειών από acetate.

Μοντέλο SMU 5OQ

Διαφορετικά σχήματα συνδυάζονται μαζί, δίνοντας ζωή σε αυτά τα μοναδικά γυαλιά ηλίου από τη νέα κολεξιόν Miu Miu. Το στρογγυλεμένο, μεταλλικό μέρος έρχεται σε αντίθεση με το πεντάγωνο σχήμα των φακών. Το μοντέλο διατίθεται στις αποχρώσεις πράσινο, μωβ και γκρι. Λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες σε αποχρώσεις της ταρταρούγας στις άκρες τους.

Χαραγμένο λογότυπο Miu Miu.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ