Market

Στρατηγική συνεργασία Brown Hotels - Hilton

Το Isla Brown Chania και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa εντάσσονται στην Curio Collection by Hilton, εγκαινιάζοντας τη franchise συνεργασία ανάμεσα στις δύο αλυσίδες φιλοξενίας

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
isla-brown-corinthia-drone-day-view-girl-on-balcony

Στρατηγική συνεργασία Brown Hotels - Hilton: Το Isla Brown Chania και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa εντάσσονται στην Curio Collection by Hilton, εγκαινιάζοντας τη franchise συνεργασία ανάμεσα στις δύο αλυσίδες φιλοξενίας

Η Brown Hotels ανακοινώνει τη σύναψη franchise συμφωνίας με τη Hilton για την ένταξη δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην «Curio Collection by Hilton», τα οποία διαχειρίζεται και λειτουργεί η Brown Hotels στην Ελλάδα και είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους επισκέπτες για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται.

Πρόκειται για τα
Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hiltonκαι το Isla Brown Corinthia Resort Spa, Curio Collection by Hilton, δύο πολυτελή ξενοδοχεία με πολλαπλές πισίνες, μια σειρά από χώρους εστίασης υψηλού επιπέδου και ξεχωριστό design σε όλους τους χώρους, που αντανακλά τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε καταλύματος.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να υπογραμμίσει την αναπτυξιακή τροχιά που καταγράφει η Brown Hotels στην Ελλάδα ως managementcompany, καθώς δύο ξενοδοχεία της μπαίνουν στη συλλογή της αλυσίδας Curio και ενισχύουν το premium και luxury χαρακτήρα τους. Η Brown Hotels παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, κάτι πουευθυγραμμίζεται πλήρως με τα πρότυπα και τη φιλοσοφία της Hilton.

Χάρις στη συνεργασία αυτή η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, ενώ η Brown Hotels ενισχύεται με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Hilton, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον παραδοσιακές αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο, αλλά και το πιο αναγνωρίσιμο brand φιλοξενίας στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, η Hilton αποτελεί ένα κολοσσό της φιλοξενίας με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 22 brands και σχεδόν 7.400 ξενοδοχεία με πάνω από 1,1 εκατομμύρια δωμάτια σε 124 χώρες.

Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και στην ένταξη των δύο resorts στο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors, που αριθμεί περισσότερα από 173 εκατομμύρια μέλη και προσφέρει σημαντικά προνόμια στους επισκέπτες. Τα μέλη του Hilton Honors συγκεντρώνουν πόντους από τη διαμονή τους και κερδίζουν ανταμοιβές και εκπτώσεις.  

Το Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 145 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα ξενοδοχεία της συλλογής Curio επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ανεξάρτητα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες, επωφελούμενοι παράλληλα των πλεονεκτημάτων Hilton και του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο BrownAcropol στην Αθήνα, το πρώτο της αλυσίδας στην Ελλάδα, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής ηγεσίας, που τοποθετήθηκαν σχετικά. 

Ο Leon Avigad, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels, ανέφερε σε δήλωσή του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Hilton, τοποθετώντας τα Isla Brown Chania Resort και τα Isla Brown Corinthia Resort & Spa στο δίκτυο Curio Collection by Hilton, ένα παγκόσμιο δίκτυο με καταπληκτικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα δύο θέρετρά μας θα προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες αρχής γενομένης με την καλοκαιρινή σεζόν του 2024 και καθώς προσθέτουμε δωμάτια και στα δύο καταλύματα, ανυπομονούμε να μοιραστούμε την εξέλιξη αυτή με περισσότερους επισκέπτες στα Χανιά και την Κορινθία».

Ενώ, ο Alan Mantin, Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Hilton στη Νότια Ευρώπη, τόνισε σε δηλώσεις του: «Η Hilton επικεντρώνεται στη συνεχή ανάπτυξή της στην Ελλάδα, με σκοπό να τριπλασιάσουμε την παρουσία μας τα επόμενα χρόνια. Η δημοτικότητα των resort hotels, μας βοηθάει να εισέλθουμε σε νέους προορισμούς σε όλη την περιοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Brown Hotels, η οποία θα διαχειρίζεται και θα λειτουργεί τα δύο ξενοδοχεία, προκειμένου να φιλοξενήσουμε τα φανταστικά αυτά καταλύματα στο χαρτοφυλάκιό μας και να υποδεχτούμε τους επισκέπτες την καλοκαιρινή σεζόν. Τα τελευταία πέντε χρόνια, διπλασιάσαμε το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων μας σε θέρετρα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, διαθέτοντας πλέον σχεδόν 80 ξενοδοχεία».

Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοποθετήθηκαν για την επιχειρηματική αυτή εξέλιξη ο Μύρων Φλουρής, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης και ο Γιώργος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Όπως επισήμανε ο κ. Φλουρής: «Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ Brown Hotels και Hilton επιβεβαιώνει την ακμάζουσα πορεία της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Στόχος του Υπουργείου είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών, με βιώσιμες πρακτικές για μία αυθεντική ελληνική εμπειρία φιλοξενίας. Η συνεργασία των δύο ξενοδοχειακών αλυσίδων επισφραγίζει αυτή την κατεύθυνση».

Τέλος, ο κ. Γκιώνης, δήλωσε περήφανος για την εξέλιξη αυτή και ευχαρίστησε θερμά, τόσο την Brown Hotels όσο και τη Hilton για την εμπιστοσύνη τους αλλά και το όραμα τους για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. «Από πλευράς μας, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως παραμένουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι για να κάνουμε αυτήν τη συνεργασία επιτυχημένη και επωφελή για όλους μας», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ