Market

Εστιατόριο BACARO: Μία νέα γαστρονομική πρόταση στην καρδιά του Πειραιά

Το κομψό all-day εστιατόριο του The Port Square Hotel

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bacaro_the_port_square_hotel__4_

Στο εστιατόριο BACARO όλοι βρίσκουν αυτό που αναζητούν, η γαστρονομία συνδέεται με το πνεύμα του ταξιδιού, την ελευθερία και τον ενθουσιασμό να μοιράζεσαι νέες γεύσεις.

Το κομψό all-day εστιατόριο BACARO είναι η νέα γαστρονομική πρόταση στο κέντρο του Πειραιά και προσφέρει γευστικές δημιουργίες σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα που αποπνέει την αύρα της ιστορικής περιοχής και τη φιλοσοφία του The Port Square Hotel. Άρρηκτα συνδεδεμένο με το πνεύμα του αέναου ταξιδιού και τον ενθουσιασμό της επόμενης εξερεύνησης, το BACARO προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τη στιγμή, ανακαλύπτοντας νέες γευστικές εμπειρίες και να μοιραστούν από κοινού αυτό το γαστρονομικό ταξίδι.

Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία “farbàcara”, το εστιατόριο BACARO αποτελεί το σημείο συνάντησης φίλων και ταξιδιωτών για να ανακαλύψουν εκ νέου παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, όπως κεφτεδάκια ,παπουτσάκια, μουσακάς, ζυμαρικά, και πιάτα ψαριών και κρεάτων στη μοντέρνα εκδοχή τους δια χειρός του ταλαντούχου chef Δημήτρη Ορέστη.

bacaro_the_port_square_hotel__10_

Στο εστιατόριο BACARO όλοι βρίσκουν αυτό που αναζητούν. Οι ταξιδιώτες δίνουν ραντεβού απολαμβάνοντας δημιουργικές γεύσεις, όπως φέτα κανταΐφι ή carpaccio λαβράκι. Οι business επισκέπτες βρίσκουν μια άνετη γωνιά για να χαλαρώσουν με χειροποίητα παραδοσιακά γεύματα, όπως ταλιάτα Black Angusή ψητό σολωμό, και φίλοι συγκεντρώνονται για να σχεδιάσουν την ατζέντα του επόμενου ταξιδιού τους παρέα με μοναδικά επιδόρπια, όπως flan σοκολάτας με παγωτό, τάρτα λεμόνι ή τον μπακλαβά BACARO που είναι και η αγαπημένη επιλογή των πελατών του εστιατορίου. Παράλληλα προτείνεται και μία μεγάλη ποικιλία από κρύα και ζεστά γευστικά σνακ. Για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, υπάρχει η δυνατότητα σερβιρίσματος των μοναδικών συνταγών του BACARO στο δωμάτιο ή τη σουίτα τους, εφόσον το επιθυμούν.

bacaro_the_port_square_hotel__2_

Παράλληλα, το μπαρ του εστιατορίου είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς το ποτό του, ένα καλό ποτήρι κρασί ή ένα signature cocktail μετά τη δουλειά μαζί με ένα ελαφρύ σνακ ή ποικιλία τυριών και αλλαντικών. Οι άνετοι καναπέδες του εσωτερικού χώρου του εστιατορίου και η χαλαρή ατμόσφαιρα διαμορφώνουν τις ιδανικές συνθήκες για αποφόρτιση μετά από μία απαιτητική ημέρα.

bacaro_the_port_square_hotel__9_

Τοποθεσία

Το εστιατόριο BACARO βρίσκεται στην πλατεία Οδησσού, ακριβώς μπροστά στην γέφυρα διάβασης πεζών του Λιμανιού και μόλις 20 μέτρα από την είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ και μετρό του Πειραιά. Μόλις λίγα λεπτά από την τοποθεσία του εστιατορίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Μικρολίμανο, το Πασαλιμάνι (Ζέα), αλλά και την Ακρόπολη χάρη στην απευθείας σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας μέσω του Ηλεκτρικού και της νέας γραμμής του μετρό όπου σε μόλις 20 λεπτά, κάθε επισκέπτης μπορεί να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, όπου «Ο Πειραιάς σας καλωσορίζει και η πόλη σας καλεί».

The Port Square Hotel

Το ξενοδοχείο The Port Square, μέρος του οποίου είναι το εστιατόριο BACARO, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά, δίνοντας μία νέα διάσταση στη φιλοξενία. Το πρώτο πολυτελές και μοντέρνο ξενοδοχείοπροσφέρει την καλύτερη πρόταση διαμονής για τους επισκέπτες.Πρόκειται για ένα «έξυπνο» ξενοδοχείο με 53 δωμάτια και σουίτες, ένα σύγχρονο κατάλυμα λίγα μόλις βήματα μακριά από τον σταθμό του ηλεκτρικού του ΗΣΑΠ, από τον σιδηροδρομικό σταθμό αλλά και τη νέα γραμμή του μετρό πουσυνδέει απ’ ευθείας τον Πειραιά με τον αερολιμένα Αθηνών σε μόλις 50 λεπτά.

Πρόκειται για το νέο απόκτημα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας συμβουλευτικής διαχείρισης ξενοδοχείων, Trésor Hospitality που διαχειρίζεται ήδη περισσότερα από 10 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα αναλαμβάνοντας το pre-opening και τις υπηρεσίες 360 management.

Μάθετε περισσότερα για το εστιατόριο BACARO στην ιστοσελίδα του ThePort Square Hotel, www.theportsquarehotel.gr/el/estiatorio-bar-peiraias, ή στη σελίδα του @theportsquarehotel στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ