Market

Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στη Νομική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο Frederick

Στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στη Νομική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο Frederick

«Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στη Νομική Επιστήμη»: Εκδήλωση στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick

Μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick θα παρουσιάσουν τις «Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στη Νομική Επιστήμη» μέσα από το νομικό-συγγραφικό τους έργο σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα (Ξενοφώντος 2Α), στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:00. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, τη Νομική Βιβλιοθήκη και το Σπίτι της Κύπρου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

  • Καθηγητής Χρίστος Κληρίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick
  • Δρ Ηλιάνα Νικολάου, Επισκ. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια 
  • Δρ Ιωάννης Βουδούρης, Επίκουρος Καθηγητής
  • Δρ Βασιλική Καραγκούνη, Επίκουρη Καθηγήτρια
  • Δρ Κωνσταντίνος Κουρούπης, Επίκουρος Καθηγητής
  • Δρ Μαρία Στυλιανίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick, Καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, και η Επικεφαλής στο Επιστημονικό Τμήμα της Νομικής Βιβλιοθήκης, κα Μαρίνα Τσικουρή. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Δρ Παναγιώτης Δέγλερης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αντιπρόεδρος του Τμήματος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά στον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/room/1607?eventid=12598  

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick έχει καθιερωθεί για την υψηλού επιπέδου διδασκαλία που προσφέρει. Με διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από διακεκριμένους και έμπειρους νομικούς και ακαδημαϊκούς, με μεγάλη εμπειρία και αναγνώριση, συνεργασίες με διακεκριμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ευρώπης, και πολυβραβευμένους/ες απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες, προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και όλα τα εφόδια για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Το Τμήμα προσφέρει Πτυχιακό Πρόγραμμα στη Νομική, κοινό εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Ναυτικό Δίκαιο και Ναυτιλιακή Διοίκηση, ενώ από τον Οκτώβριο του 2022 θα προσφέρονται και δύο νέα προγράμματα: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Δημόσιο Δίκαιο και Διδακτορικό στη Νομική.

Το Πανεπιστήμιο Frederick διατηρεί μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα με γραφείο διασύνδεσης στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 57, Στοά Μάντακα), στελεχωμένο από εξειδικευμένους λειτουργούς για παροχή ενημέρωσης και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο έχει αναδειχθεί σε ιδανική επιλογή για φοιτητές/τριες από την Ελλάδα καθώς προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση, αναγνωρισμένα πτυχία και προσιτά δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.ac.cy), να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3311288 ή να στείλετε email στο info@frederick.ac.cy. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ