Market

Το μοναδικό concept «stay, work, explore» από τη Selina παγκοσμίως 
σάς προσκαλεί να ζήσετε αλλιώς το επόμενο ταξίδι σας

Ανακαλύψτε τους προορισμούς Selina και στην Ελλάδα, για μοναδικές εμπειρίες.

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Selina - The Rooftop Athens

Selina: Το μοναδικό concept «stay, work, explore» από τηνταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας και βιωματικών εμπειριών 
σάς προσκαλεί να ζήσετε αλλιώς το επόμενο ταξίδι σας.

Η Selina, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας και βιωματικών εμπειριών ανά τον κόσμο, λειτουργεί ήδη τρεις προορισμούς και στην Ελλάδα, προτείνοντας έναν νέο τρόπο ταξιδιού και φιλοξενίας, σε κάθε της προορισμό. Τα σημεία της, σε όλο τον κόσμο, αποτελούν μοναδικούς συνδυασμούς όμορφα σχεδιασμένων καταλυμάτων και πολλών καινοτόμων facilities για εργασία, αναψυχή, ευεξία και τοπικές εμπειρίες ανά τοποθεσία. 

Οι προορισμοί Selina είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τους σύγχρονους ταξιδιώτες-νομάδες, τους δημιουργικούς εξερευνητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται remotely, παρέχοντας στους επισκέπτες μια υποδομή που επεκτείνεται σε όλον τον κόσμο, για να ταξιδεύουν και να εργάζονται οπουδήποτε επιθυμούν, εύκολα και απρόσκοπτα.

Και στα τρία σημεία που βρίσκεται ήδη το παγκόσμιο brand στην Ελλάδα -Πήλιο, Αθήνα, Πάρο- οι επόμενοι μήνες περιλαμβάνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπειριών, δραστηριοτήτων και γνωριμίας με τον κάθε προορισμό, αλλάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο ταξιδιού και διαμονής. 

Athens coworking space

Όπως και σε κάθε της κατάλυμα ανά τον κόσμο, έτσι και στη χώρα μας, η Selina προσφέρει στους επισκέπτες της βιωματικές εμπειρίες και μοναδικές ταξιδιωτικές στιγμές, μέσα από τη μουσική και την τέχνη, δραστηριότητες στη φύση, τοπικές γεύσεις, wellness sessions, coworking spaces σε μοναδικές τοποθεσίες και πολλές ακόμα εμπειρίες… κάθε μέρα, σε κάθε προορισμό. 

Έτσι, το ολοκαίνουργιο Selina Paros στον δημοφιλή κόλπο της Πούντας προσφέρει πρωινή yoga δίπλα στη θάλασσα και extreme water sports, κυκλαδίτικες προτάσεις γεύσεων στο all day pool deck The Beach Paros, καθώς και θεματικά events και sunset parties τα σαββατοκύριακα.  

Για όσους αγαπούν τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας, το Selina Centavrus Pelion παρουσιάζει το δικό του concept αντίστοιχα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του Πηλίου. Wellness sessions με θέα, γαστρονομικές προτάσεις με βάση τα τοπικά προϊόντα, περιηγήσεις στο βουνό, βιωματικά workshops βασισμένα στην παράδοση και πολλές ακόμα επιλογές, προσφέρονται σταθερά. 

Παράλληλα, το Selina Athens στην Πλατεία Θεάτρου στο κέντρο της πόλης, φιλοδοξεί να αποτελέσει all-day & night προορισμό για τους λάτρεις του κέντρου της Αθήνας και των ιδιαίτερων επιλογών διασκέδασης. Το Selina Rooftop Athens, με τη χαρακτηριστική θέα της πόλης από ψηλά, προσφέρει πλέον ανανεωμένο και ιδιαίτερο μενού φαγητού και ποτού, ενώ το πρόγραμμα στην αγαπημένη ταράτσα είναι γεμάτο με νέες προτάσεις για όλο το καλοκαίρι. 

Τέλος, ακολουθώντας το παγκόσμιο μοντέλο λειτουργίας της και έχοντας τη φιλοσοφία του upcycling και της στήριξης και ανάδειξης των τοπικών κοινοτήτων στο επίκεντρο, η Selina εφαρμόζει και στη χώρα μας το παραπάνω concept. 

The beach Paros yoga deck

Αξιοποιεί και ανακαινίζει υπάρχοντα κτίρια με σεβασμό στον κάθε προορισμό, δημιουργεί μια σειρά επιλεγμένων βιωματικών δραστηριοτήτων που αναδεικνύουν τον τόπο και τους ανθρώπους του, προσφέρει μενού και γεύσεις βάσει της εκάστοτε τοπικής κουζίνας και πρώτων υλών και χτίζει ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών στον κάθε προορισμό. 

Μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία και τους προορισμούς της Selina στο www.selina.com
Εμπνευστείτε για τις επόμενες αποδράσεις  σας στη Selina Greece στο www.selina.com/greece/theatrou-athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ