Market

Meat Gala από τη Meat Revolution Hellas

Προσκεκλημένη η διάσημη chef, tv host και αρθρογράφος Jess Pryles

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meat.jpg

Το Meat Revolution Hellas διοργανώνει ένα Meat Gala με προσκεκλημένη τη διάσημη chef, tv host και αρθρογράφο Jess Pryles.

Το Meat Revolution Hellas, μέλος του παγκόσμιου brand που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε το κρέας, διοργανώνει ένα Meat Gala με προσκεκλημένη τη διάσημη chef, tv host και αρθρογράφο Jess Pryles.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει δοκιμές επιλεγμένων κρεάτων και blindtasting και θα έχει ως guests τους Konstantinos Bouras–Baimakos και DJ Chevy.

Το Meat Revolution για να δώσει μία πραγματική, «ακάλυπτη» γεύση ξεκινά μια κατάλληλη επιλογή από τις φάρμες με τις οποίες συνεργάζεται, επιλέγοντας μοσχαρίσιο κρέας με ειδική διατροφή σε ιδιόκτητα αγροκτήματα στην Ολλανδία, Μοσχάρι Black από την «πολιτεία του βοείου κρέατος» Νεμπράσκα, KOBESTYLE Wagyu Beef από την Ιαπωνία, ενώ τιμά τα κρέατα από τους χορτοτάπητες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης καθώς και τα θηράματα του Η.Β. και της Αυστραλίας.

Η φιλοσοφία του Meat Revolution ενισχύεται στην Ελλάδα μέσα από μία σειρά events που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν το ελληνικό κοινό. 

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε vip pass για το Meat Gala, εδώ: https://www.instagram.com/p/Ces3tMJKTQ1/ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ