Market

Η INTERSPORT και οι adidas Runners Athens επιστρέφουν

Οι εβδομαδιαίες προπονήσεις ξεκινούν...

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η INTERSPORT και οι adidas Runners Athens επιστρέφουν

Η INTERSPORT και οι adidas Runners Athens επιστρέφουν δυναμικά στους δρόμους της πόλης από την Τρίτη 2/11.

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε το τρέξιμο ή να επανέλθετε στις δρομικές σας συνήθειες και ψάχνετε την κατάλληλη παρέα, που θα σας βάλει σε ρυθμό εύκολα αλλά και διασκεδαστικά; Το ίδιο και η INTERSPORT με τους adidas Runners Athens που επιστρέφουν δυναμικά στα εβδομαδιαία ραντεβού τους, από την Τρίτη 2/11.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών και το μεγαλύτερο running community είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να "πιάσετε" τους running στόχους σας, τηρώντας φυσικά τους κανόνες προστασίας από τον Covid19. Μπείτε κι εσείς σε running mood και ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας. Τρέξτε μαζί τους κάθε βδομάδα εκεί που χτυπάει η καρδιά του running, στις πιο εμβληματικές διαδρομές, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα βόρεια και νότια προάστια.

Την Τρίτη 2.11, δίνουν το 1ο run ραντεβού στο κατάστημα #INTERSPORT Ermou στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 46). Και ακολουθούν τα επόμενα ραντεβού σας μαζί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο κέντρο τη Αθήνας, τα Βόρεια και τα Νότια προάστια, για running sessions που απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα. Είτε είστε αρχάριος, είτε πιο προχωρημένος, τρέξτε μαζί τους και βελτιώστε τις running επιδόσεις σας μέσα από χαλαρό τρέξιμο αλλά και θεματικές δρομικές προπονήσεις.

adidas Running by Runtastic

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή adidas Running by Runtastic και κάντε join στο Group των adidas Runners Athens. Κάνετε εντελώς δωρεάν την εγγραφή σας σε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Είναι πολύ απλό κι εύκολο.
Bonus tip: με την ίδια εφαρμογή μπορείτε να καταγράφετε δεδομένα από τις προπονήσεις σας και να παρακολουθείτε την εξέλιξή σας. 

Μην ξεχνάτε ότι με τη συμμετοχή σας στις προπονήσεις απολαμβάνετε μια σειρά από μοναδικά προνόμια. Καταγράφοντας 5 runs παρέα με την INTERSPORT και τους adidas Runners Athens, θα παραλάβετε δωρεάν το εμβληματικό t-shirt του community ενώ όσο ανεβαίνετε level, συμμετέχοντας σε περισσότερα runs, σας περιμένουν και άλλα benefits.  Ζήστε κι εσείς τη μαγεία του city running, με τους έμπειρους coaches των adidas Runners Athens στο πλάι σας, για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.


Σύμμαχός σας στα runs, η νέα adidas Running συλλογή στην INTERSPORT, που σας προσφέρει ασύγκριτη άνεση σε κάθε σας βήμα, ειδικά σε εσάς που τώρα ξεκινάτε το τρέξιμο. Ανακαλύψτε τα νέο running παπούτσι σας στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο intersport.gr και απογεώστε την αυτοπεποίθησή σας.

Stay tuned στη Facebook page της INTERSPORT στο @intersportgr στο Instagram και στο Facebook Group των adidas Runners Athens, για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ