Market

Η KRAFT Paints συνέβαλε στη δενδροφύτευση του Ασπρόπυργου

Eργαζόμενοι της KRAFT Paints, με την καθοδήγηση των μελών της We4all, προχώρησαν στη δενδροφύτευση 200 δέντρων

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η KRAFT Paints συνέβαλε στη δενδροφυτεύση του Ασπρόπυργου

Η KRAFT Paints προχώρησε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all στην αναδάσωση εκτάσεων στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου.

Μια δράση στην οποία συμμετείχαν 40 εργαζόμενοι της KRAFT Paints, με την καθοδήγηση των μελών της We4all, και προχώρησαν στη δενδροφύτευση 200 δέντρων. Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν κυπαρίσσια και ακακίες, καθώς και τα δύο αποτελούν δύσφλεκτα ελληνικά είδη φυτών, τα οποία έχουν γρήγορη ανάπτυξη και είναι πολύ ανθεκτικά ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Σε δεύτερο χρόνο, ο οργανισμός We4all θα φυτέψει κι άλλα δέντρα στο ίδιο σημείο με σκοπό την ενδυνάμωση της βιοποικιλότητας της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέσο δέντρο τον χρόνο, απορροφά 22 κιλά διοξειδίου του άνθρακα και απελευθερώνει 118 κιλά οξυγόνου.

Eργαζόμενοι της KRAFT Paints, με την καθοδήγηση των μελών της We4all προχώρησαν στη δενδροφύτευση 200 δέντρων

Η εθελοντική αυτή ενέργεια της ομάδας της KRAFT Paints, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει το πολύτιμο έργο των οργανισμών που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ