Market

Domes of Corfu, το πολυτελές θέρετρο της Κέρκυρας

Το Domes of Corfu, Autograph Collection είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές μέσα σε ένα περιβάλλον ανεπιτήδευτης πολυτέλειας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Domes of Corfu.
Το Domes of Corfu.

Το νέο πολυτελές θέρετρο Domes of Corfu στην Κέρκυρα βρίσκεται μπροστά στην διάσημη αμμώδη παραλία της Γλυφάδας.

O δυναμικός και πολυβραβευμένος ελληνικός όμιλος εταιρειών φιλοξενίας Ledra Hotels & Villas, καλωσορίζει με χαρά το νέο πολυτελές θέρετρο, Domes of Corfu στην Κέρκυρα, υπό τη διαχείριση του κορυφαίου brand πολυτελούς διαμονής στην Ελλάδα, Domes Resorts.

Το Domes of Corfu, έχει ενταχθεί στο brand κύρους Autograph Collection Hotels της Marriott International και άνοιξε στις 8 Ιουλίου 2021 για να καλωσορίσει τους επισκέπτες του.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο και φιλικό σε οικογένειες θέρετρο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην εκπληκτικής ομορφιάς και βραβευμένη με μπλε σημαία διάσημη αμμώδη παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα.

Η ανακαίνιση του Domes of Corfu σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε έχοντας ως γνώμονα πάντα τον σεβασμό προς το περιβάλλον, με εφαρμογή αειφόρων πρακτικών, σε πλήρη συμφωνία με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Η HIP και η Blackstone επένδυσαν περίπου €14 εκατομμύρια για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του ακινήτου, το οποίο εντάχθηκε στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανεξάρτητων ξενοδοχείων της Marriot International, τα Autograph Collection Hotels.

Το Domes of Corfu, Autograph Collection είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν διακοπές μέσα σε ένα περιβάλλον ανεπιτήδευτης πολυτέλειας. Διαθέτει 233 δωμάτια και σουίτες, καθένα με το δικό του ιδιωτικό αίθριο ή βεράντα, τρεις πισίνες, χώρους μόνο για ενήλικες, καθώς και το πολυβραβευμένο Soma Spa. Το θέρετρο προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία χώρων εστίασης με τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια και τέσσερα μπαρ, παρέχοντας μοναδικές συνταγές της τοπικής κουζίνας με χρήση προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας, καθώς και διαχρονικά διεθνή πιάτα.

Δωμάτιο στο Domes of Corfu.
Δωμάτιο στο θέρετρο Domes of Corfu.

Το Domes of Corfu διαθέτει επίσης ένα πρωτοποριακό Kids Club με καινοτόμες δραστηριότητες, καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, όπως θαλάσσιο σκι, κανό και καταδύσεις για όλες τις ηλικίες.

Το θέρετρο παρουσιάζει, επίσης, το πολυβραβευμένο concept της Domes Resorts, Pergola Core (Conjunction of Refined Experience) Spianada, που συνίσταται σε έναν υπαίθριο και φιλόξενο χώρο με popup αγορά, φεστιβάλ φαγητού, βραδιές κινηματογράφου, εκθέσεις τέχνης και θεματικές εκδηλώσεις.  

Επιπλέον, το χαρακτηριστικό hotel-in-a-hotel concept της Domes Resorts, Haute Living Selection, προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από επιπλέον προνόμια, όπως κορυφαίες επιλογές διαμονής, VIP χώρους και παροχές, εξαιρετικές επιλογές για φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και 24ωρη υπηρεσία concierge.

Domes Of Corfu
Το θέρετρο Domes Of Corfu.

Η Domes Resorts συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ομίλων πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, με πολλά νέα έργα.

Ο όμιλος αποτελείται από το αποκλειστικό Domes of Elounda, Autograph Collection, το κοσμοπολίτικο adults-only Domes Noruz Chania, Autograph Collection, το θρυλικό adults-only Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και το bohemian luxury Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania.

Τώρα καλωσορίζει και το Domes of Corfu, Autograph Collection, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Με αγάπη για τους προορισμούς και με μεγάλο πάθος να τους γνωρίσει σε όλο τον κόσμο, η Domes Resorts προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες για κοσμοπολίτες εξερευνητές, πλαισιωμένες από την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα πολυτελούς διαμονής.

Η Domes Resorts αναπτύσσεται σε επιλεγμένους και εμβληματικούς προορισμούς, προσαρμόζοντας  τις παροχές φιλοξενίας της στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε περιοχής και προσφέροντας δρώμενα και εμπειρίες εμπνευσμένα από τις τοπικές πολιτιστικές συνήθειες. Όλα τα καταλύματα είναι μοναδικά, βραβευμένα και γνωστά για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, την προσφορά πολυτελούς διαμονής και τις άριστες υπηρεσίες τους.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.domesresorts.com.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ