Market

Η σαμπάνια Moët & Chandon συμμετείχε στο ελληνικό MasterChef

Μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Moët & Chandon, MasterChef
Από αριστερά: Οι Σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Ted Lelekas, Brand Ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

H σαμπάνια Moët & Chandon πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef.

Η σαμπάνια Moët & Chandon συμμετείχε στο επεισόδιο του ελληνικού MasterChef που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα από το Star παρουσιάζοντας και επαναπροσδιορίζοντας με έναν μοναδικό τρόπο την τέχνη του champagne & food pairing.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα μενού και να το συνδυάσουν αρμονικά με πέντε ετικέτες του οίκου Moët & Chandon. Ο Ted Lelekas, Brand Ambassador του ομίλου Moët Hennessy για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, πραγματοποίησε τη γευσιγνωσία και εκπαίδευση των αρχηγών των δύο ομάδων και συμμετείχε στη διαδικασία αξιολόγησης των μενού, μαζί με τους διακεκριμένους chef και κριτές του διαγωνισμού.

Ενώ οι περισσότεροι λάτρεις της σαμπάνιας επιλέγουν τη σαμπάνια ως απεριτίφ, οι πιο εκλεπτυσμένοι wine experts και sommeliers συνδυάζουν ενστικτωδώς τη σαμπάνια της επιλογής τους με φαγητό καθώς γνωρίζουν πως αυτός ο συνδυασμός ενισχύει ακόμη περισσότερο τις γεύσεις και τις νότες της σαμπάνιας, αναδεικνύει τις υφές των πιάτων και ξεκλειδώνει μερικά από τα πιο υπέροχα αρώματα που θα ενισχύσουν καλύτερα το φαγητό.

Η Moët & Chandon, η πιο αγαπητή σαμπάνια στον κόσμο, είναι σίγουρα ένα σπουδαίο κρασί που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα γεύματα.
Η Moët Brut Impérial, η ναυαρχίδα του οίκου Moët & Chandon, είναι αρκετά εκλεπτυσμένη και ελαφριά και μπορεί να συνοδεύσει κάθε πιάτο, από το απεριτίφ μέχρι το επιδόρπιο.
Η Moët Rosé Impérial είναι ροζ και χυμώδης, προσφέρει μια επίμονη ένταση κόκκινων φρούτων και μπορείτε να την απολαύσετε ιδανικά με ψάρι ή και κόκκινο κρέας.
Η σαμπάνια Moët & Chandon Grand Vintage είναι πιο γεμάτη με πιο σύνθετα αρώματα και συνδυάζεται καλύτερα με πιο σωματώδη πιάτα.
Οι Moët Ice Impérial και Moët Ice Rosé Impérial, οι πρώτες σαμπάνιες στον κόσμο που δημιουργήθηκαν για να τις απολαμβάνετε με πάγο, συνδυάζονται ιδανικά με επιδόρπια, τυριά και φρούτα.

Η Moët & Chandon έχει ως στόχο να εμπνεύσει τους λάτρεις της σαμπάνιας και να τους ωθήσει να είναι δημιουργικοί, επιλέγοντας δικούς τους συνδυασμούς ανεξάρτητα από τις γαστρονομικές προτιμήσεις τους, και προσφέροντας στον εαυτό τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας κάθε φορά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ