Market

Πωλήσεις διαρκών αγαθών μέσω Click Away στα Lidl

Για ό,τι σας κάνει κλικ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πωλήσεις διαρκών αγαθών μέσω Click Away στα Lidl

Από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στα καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς, πωλήσεις διαρκών αγαθών μέσω Click Away.

Με τη μέθοδο του Click Away ξεκίνησε από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου η δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές διαρκών αγαθών (Νon Food) από το κατάστημα Lidl που τους εξυπηρετεί, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή το Lidl app. 

Στη συνέχεια, καλώντας από σταθερό στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Ελλάς στο τηλέφωνο 8001113333 (χωρίς χρέωση, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00–18:00) μπορούν να ενημερώνουν για τα προϊόντα που επιθυμούν να παραγγείλουν, αναφέροντας την περιγραφή και τον κωδικό τους καθώς και το κατάστημα παραλαβής. 

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας θα γίνεται μέσω SMS που θα αναφέρει την ημέρα και ώρα παραλαβής, ώστε οι καταναλωτές να προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο Click Away Σημείο Παραλαβής Παραγγελιών εξωτερικά του καταστήματος και να παραλάβουν την παραγγελία τους, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. 

Η Lidl Ελλάς, όπως πάντα, παραμένει και σε αυτές τις γιορτές δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα καταναλωτή, προσαρμοζόμενη με αμεσότητα και ευελιξία στις νέες συνθήκες, με στόχο την άρτια και ασφαλή εξυπηρέτησή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ