Visual Browsing

Οι 8 πιο χρηστικές συμβουλές υγείας από τα Ηπειρωτικά Αυγά

Οι 8 πιο χρηστικές συμβουλές υγείας από τα Ηπειρωτικά Αυγά
Χαρίστε στον εαυτό σας την ιδανική δόση φροντίδας και ευεξίας
  • A-
  • A+
0
Τα Ηπειρώτικα Αυγά βρίσκονται στα σημεία πώλησης μέσα σε 24 ώρες από την παραγωγή τους και γνωρίζουν όχι μόνο τα food trends αλλά και συμβουλές υγείας.

To healthy living και το wellness έχουν μπει στις ζωές σας πιο δυναμικά από ποτέ, κάνοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής μία δυναμική τάση της εποχής που ήρθε για να μείνει. Τα Ηπειρώτικα Αυγά, που βρίσκονται στα σημεία πώλησης μέσα σε 24 ώρες από την παραγωγή τους μέσω του δικτύου διανομής του ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ», γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα όχι μόνο τα food trends αλλά και τις καλύτερες συμβουλές υγείας. Τις συγκέντρωσαν και αυτή τη στιγμή μοιράζονται τα 8 πιο χρηστικά και εύκολα στην εφαρμογή healthy tips, που πείθουν ακόμη και τον πιο πιστό ατάσθαλο να τα εφαρμόσει, αμέσως αφού τα διαβάσει.

Εμπιστευθείτε τα Ηπειρώτικα Αυγά όχι μόνο στη διατροφή σας αλλά και σε όσα έχουν να σας «πουν»:

  1. Πίνε πολύ νερό. Το πιθανότερο είναι πως δεν το ακούτε για πρώτη φορά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να είναι το νούμερο 1 της λίστας σας και θα μάθετε αμέσως το γιατί. Το νερό είναι απαραίτητο για να μεταφέρει οξυγόνο και απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, σε όλα τα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας μέσος άνθρωπος θα πρέπει να καταναλώνει περίπου 3 lt νερό την ημέρα.
  2. Προτίμησε για πρωινό 2 Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής, που προέρχονται από κότες που τρέφονται με υψηλής ποιότητας καλαμπόκι, με τη διατροφή τους να είναι πιστοποιημένη από τον Agrocert, ενώ τα αυγά έχουν 28 ημέρες διάρκεια ζωής από την παραγωγή τους. Συνόδευσέ τα λοιπόν με μαύρο ψωμί, για ένα ολοκληρωμένο γεύμα που θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκριθείς σε όλες τις προκλήσεις που σας επιφυλάσσει η μέρα.
  3. Δοκίμασε μετά τη γυμναστική να καταναλώσετε 1 Ηπειρώτικο Αυγό με Ονομασία Προέλευσης. Έρευνες έχουν δείξει ότι μετά τη σωματική άσκηση, η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους μύες σας.
  4. Πες όχι στο αυτοκίνητο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και βάλτε το περπάτημα στη ζωή σας. Ξεκινώντας με 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα θα δείτε τεράστια διαφορά όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχολογία σας.
  5. Κλείστε την πόρτα στο fast food και ανοίξτε την καρδιά σας – μαζί με την όρεξή σας – σε πιο υγιεινές λύσεις, με λίγες θερμίδες. 1 βραστό Ηπειρώτικο Αυγό από Αχυρώνα, περιέχει 80 μόνο θερμίδες και είναι ό,τι πρέπει για ένα γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό σνακ, που μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε.
  6. Φρόντισε να συμπληρώνετε 6 – 8 συναπτές ώρες ύπνου. Η έλλειψη ποιοτικού ύπνου έχει ενοχοποιηθεί για παθήσεις, όπως η παχυσαρκία.
  7. Ξεκινήστε διαλογισμό. Είναι μία ανερχόμενη τάση και δικαίως. Γιατί λοιπόν να μην δώσετε τονωτικές ενέσεις – εκτός από τον οργανισμό σας – και στο πνεύμα σας;
  8. Βάλτε το πιο όμορφο χαμόγελό σας πριν βγείτε από το σπίτι. Με αυτό τον τρόπο θα αισθάνεστε καλύτερα και θα μεταδώσετε την θετική σας ενέργεια και στους άλλους. 

Χαρίστε στον εαυτό σας την ιδανική δόση φροντίδας και ευεξίας και θυμηθείτε ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη αφορμή για να αναθεωρήσετε τις συνήθειες του χειμώνα που πέρασε και να κάνετε μία νέα αρχή γι’ αυτόν που έρχεται.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5