Market

Η Aegean στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας και των φιλάθλων

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54254-109784.jpg

Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Και η Aegean βρίσκεται, όχι μόνο στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας, αλλά και στο πλευρό των φιλάθλων.

Ο λόγος βέβαια για τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου που κυνηγάει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία το 2014. Η Aegean είναι επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, έχοντας αναλάβει αποκλειστικά της μετακινήσεις των αποστολών της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων.

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, λοιπόν, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει, στο Βουκουρέστι, τη Ρουμανία, με σκοπό να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να επισφραγίσει έτσι την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Και γεμίζει ένα αεροσκάφος AIRBUS A321, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πτήση Αθήνα – Βουκουρέστι – Αθήνα, με τυχερούς φιλάθλους, στηρίζοντας την αποστολή της ομάδας, με στόχο να εμψυχώσει την Εθνική μας ομάδα στον αγώνα για την πρόκριση!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ