Market

Εσείς ποιο Twix θα βουτήξετε στον καφέ σας; Ιδού η απορία

Ο καφές θέλει τον τρόπο του και καλή παρέα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twix

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά συνοδευτικά, μπορεί κάποια απ’ αυτά να σας έχουν ταιριάξει στη γεύση, ή μπορεί να είστε από τους άλλους, που απλά πιστεύουν ότι ο καφές πίνεται βαρύς και σκέτος. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκειτε, καιρός να ανατραπούν τα δεδομένα σας. Ήρθε η ώρα να μάθετε ότι ο απόλυτος συνδυασμός είναι καφές και Twix®. Δεν το έχετε δοκιμάσει; Χάνετε.

Βέβαια, είναι σημαντικό να βιώσετε όλη την εμπειρία. Βρείτε το αγαπημένο σας σημείο και βολευτείτε, βάλτε ζεστό καφέ στην αγαπημένη σας κούπα, πάρτε το Twix® ανά χείρας και θέστε στον εαυτό σας ένα πολύ σημαντικό υπαρξιακό ζήτημα: Εσείς ποιο Twix® θα βουτήξετε στον καφέ σας;

Σωστή απάντηση δεν υπάρχει και ένα μόνο είναι το σίγουρο: αφού δοκιμάσετε αυτόν το μοναδικό συνδυασμό, θα κολλήσετε και δεν θα σας αρκεί μόνο το ένα!

Και επειδή όσοι αγαπάτε τον καφέ, είστε αδέλφια, θα σας δώσουμε και ένα extra tip: δαγκώστε τις άκρες του Twix® σας, βούτηξτέ το στον καφέ σας και δοκιμάσετε να πάρετε μια γουλιά σαν από καλαμάκι.

Λοιπόν, εσείς ποιο Twix® θα βουτήξετε στον καφέ σας; Δεν μπορείτε ακόμα να αποφασίσετε Μπείτε έδω για να πάρετε μια καλή γεύση Twix® και καφέ και δήλωστε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ