Market

Τα καλύτερα στολίδια είναι τα παιδικά χαμόγελα

Γι' αυτό η Nobacco χαρίζει χαμόγελα στην Κιβωτό του Κόσμου

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
christmas_18_nobacco_kivotos.jpg

Με το μήνυμα «Φέτος δε Στολίζουμε – Χαρίζουμε Χαμόγελα» η NOBACCO ανακοινώνει την πρωτοβουλία να δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου τα χρήματα που θα διέθετε για το στολισμό των καταστημάτων της τις φετινές γιορτές.
Τα καταστήματα της κορυφαίας εταιρείας προϊόντων εναλλακτικών του καπνίσματος θα υποδεχτούν τους πελάτες χωρίς λαμπερά στολίδια αλλά με ζεστά χαμόγελα, σαν αυτά που θέλει να χαρίσει η Nobacco σε 400 απροστάτευτα παιδιά τα οποία σήμερα βιώνουν τη φροντίδα της Κιβωτού του Κόσμου. Ο εθελοντικός μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός φιλοξενεί παιδιά τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης, αναλαμβάνει το μεγάλωμά τους από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση και στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
«Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, φέτος όμως στη Nobacco επιλέξαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά. Για εμάς η Δύναμη της Επιλογής δεν είναι μόνο αυτό που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι η αρχή που διέπει τη συμπεριφορά μας ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη. Επιλέγουμε να μη φωτίσουμε τα καταστήματά μας, αλλά τις ζωές των παιδιών που έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους», δήλωσε η Αρετή Δελή, Marketing Manager της Nobacco.


Σχετικά με τη NOBACCO
Η NOBACCO αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Από την ίδρυση της, το 2008 ως η πρώτη εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, η NOBACCO έχει θέσει προτεραιότητά της την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυό της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και πάνω από 320 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στα πλαίσια ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco Design Center σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η σειρά υγρών αναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ΝΟΒΑCCO το 2017 επενδύει σε ένα νέο πρόγραμμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας όλων των υγρών αναπλήρωσής της σε συνεργασία με τη Σχολή ΙΑΤΡΙΚΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ), μια από πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως σχολές Ιατρικής, η οποία εφαρμόζει καινοτόμα πρότυπα που ξεπερνούν τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και των αρμόδιων αρχών έχοντας ως στόχο τη διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της NOBACCO. Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant, πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου. Από τον Ιούνιο 2018, η NOBACCO ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με την British American Tobacco με την αποκλειστική διανομή στο δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα της κορυφαίας σειράς ατμιστικών προϊόντων Vype, ενώ από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους διαθέτει αποκλειστικά το glo™, το καινοτόμο προϊόν της BAT στον χώρο των προϊόντων  θέρμανσης καπνού. Στο www.Nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης καθώς και των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo™.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ