Market

Panasonic: Το ξύρισμα στην πιο gentle εκδοχή του, για γυναίκες και άνδρες

Για απαλό ξύρισμα και περιποίηση του σώματος, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
er-gk60-s_lifestyle2_dry_170118.jpg

Με φιλοσοφία της «Λιγότερος χρόνος για αποτρίχωση, περισσότερος χρόνος για ό,τι απολαμβάνετε», η Intertech λανσάρει εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν νέα μοντέλα για γυναίκες και άνδρες.

es-el8a_product_01.jpg

Για τις γυναίκες, οι νέες σειρές epilator ES-EL της Panasonic προσφέρονται για μοναδική περιποίηση και φροντίδα στη γυναίκα. Τα νέα μοντέλα ES-EL8A/3A/2A είναι ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα για γρήγορο αποτέλεσμα και απαλό δέρμα με μεταξένια υφή, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές.

es-el8a_model_04_171129.jpg

es-el8a_model_15_171129.jpg

Διαθέτουν διπλό δίσκο, 60 τσιμπιδάκια για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και κάλυψη, και 30% πλατύτερη κεφαλή για πιο λεία επιδερμίδα με κάθε πέρασμα. Πλήρως αδιάβροχα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν την ώρα του ντους με αφρόλουτρο, για πιο απαλή αίσθηση. Η εύκαμπτη κεφαλή που περιστρέφεται κατά 90 ακολουθεί το σχήμα του σώματος και καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία. Για να απολαμβάνετε απαλότητα και μεταξένια υφή χωρίς… κόπο!

er-gk60-s_lifestyle5_wet_170118.jpg

Για τους άνδρες, η νέα ανδρική κουρευτική μηχανή ER-GK60 της Panasonic είναι η ιδανική καλοκαιρινή πρόταση για απαλό ξύρισμα και περιποίηση του σώματος, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές. Η ER-GK60 διαθέτει στρογγυλεμένα άκρα για ήπια επαφή με την επιδερμίδα και προστασία από ερεθισμούς.

panasonic-gk60-hand-barbershop.jpg

Είναι επαναφορτιζόμενη με δυνατότητα υγρής και στεγνής χρήσης, ενώ διαθέτει 2 κεφαλές για στήθος, πόδια και ευαίσθητες περιοχές.

er-gk60-s_beauty4_170118.jpg

Επιπλέον, το σχήμα της σε σχέδιο «i» που ανέπτυξε πρόσφατα η Panasonic στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία στο ξύρισμα, ενώ οι τρίχες αφαιρούνται άμεσα, χωρίς να χρειάζεται αφρός ξυρίσματος, χάρη στη λεπίδα 0,1 χιλιοστών.

untitled.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ