Market

Springfield. Τα νέα φθινοπωρινά trends του ’17 κατεύθασαν

Δείτε τα essentials αυτής της συλλογής για να δημιουργήσετε το πρώτο casual look της σεζόν!

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370635-765578.jpg

Back to casual

Για μια ακόμη σεζόν, το κολεγιακό στυλ εμφανίζεται από τη Springfield ως το απόλυτο φθινοπωρινό σύμβολο του brand.

Η πιο urban τάση με ρετρό πινελιές τρυπώνει στα καταστήματα, φέρνοντας casual looks στα οποία πρωταγωνιστούν χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε και το χακί.

Ένα easy-to-wear στυλ όπου οι λεπτομέρειες είναι το κλειδί για να τραβήξεις τα βλέμματα!

Θηλυκά ρούχα με πολλές λεπτομέρειες και κυρίως με αέρα φρεσκάδας. Έτσι χαρακτηρίζονται τα γυναικεία outfits της πρώτης φθινοπωρινής συλλογής! Το κόκκινο και το μπλε, σε συνδυασμό με το χακί, είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν, ενώ τα denim υφάσματα κυριαρχούν σε jeans, jackets και φορέματα. Βασικά στοιχεία αποτελούν οι ρίγες σε πουκάμισα, πουλόβερ και φούστες ενώ συναντάμε αρκετά patches και στρατιωτικές πινελιές στα μπροστινά κουμπιά.

Κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις: την evasé φούστα με κάθετες ρίγες και κουμπιά, τα side band jeans, τα δαντελωτά πουλόβερ ή το maxi bomber jacket με χρωματική αντίθεση στο λαιμό και στα μανίκια.

Το indigo χρώμα είναι αναμφισβήτητα το βασικό στοιχείο της φθινοπωρινής συλλογής για τον Springfield άνδρα. Για ακόμη μια φορά το κόκκινο & το χακί, εμφανίζονται ως κυρίαρχα χρώματα στο παιχνίδι των αντιθέσεων. Ρούχα όπως τα φαρδιά, φθαρμένα jeans, τα πουκάμισα σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και μοτίβων ή τα νέα πουλόβερ με γοτθικές γραμματοσειρές αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια, σε έναν κόσμο όπου οι συνδυασμοί χρωμάτων και τα jackets σε ελαφριά υφάσματα και καθαρές γραμμές δημιουργούν ένα μοντέρνο στυλ για αυτή τη σεζόν.

Mix & Match

Με την άφιξη του Σεπτεμβρίου, ένας νέος κόσμος αντιθέσεων έρχεται στην Springfield γκαρνταρόμπα.

Εδώ, πρωταγωνιστές των νέων trends που εισάγει το brand, είναι οι χρωματικές αντιθέσεις και τα παιχνίδια με τα prints. Οι λεπτομέρειες συνεχίζουν να είναι το «κλειδί» των εμφανίσεων!

Η layering διάθεση αρχίζει να ξεχωρίζει και τα πρώτα outerwear ενδύματα τραβούν την προσοχή ολόκληρου του outfit.

Τα καρό, τα φλοράλ κεντήματα, το ροζ σαν βασικό χρώμα αντίθεσης και το μαύρο ως «background» είναι τα κύρια στοιχεία της συλλογής, με τα οποία θα ξεκινήσει η Springfield γυναίκα τη νέα σεζόν. Ένας κόσμος όπου τα πρώτα outerwear ενδύματα αναμειγνύονται με άλλα, πιο φωτεινά.

Το καρό εμφανίζεται σε φορέματα και φούστες με έναν νέο χρωματικό συνδυασμό: εκρού και μαύρο. Την ίδια στιγμή, τα φλοράλ κεντήματα κατακλύζουν τα denim και δερμάτινα jackets και τα πουκάμισα σε Α γραμμή. Επιπλέον, τα πόντσο ή τα ροζ γούνινα αξεσουάρ, όπως τσάντες, προσφέρουν μια ζεστή πινελιά μέσα σε έναν κόσμο που ανοίγει την πόρτα σε όλα όσα θα έρθουν αυτό το φθινόπωρο.

Με μια παρόμοια ακολουθία χρωμάτων με την προηγούμενη συλλογή, το καφέ, το χακί και το μπλε αποτελούν την βάση για τα νέα trends για τον Springfield άνδρα. Ρούχα όπως τα πουλόβερ, αποκτούν σημασία μέσω νεών prints και ξεθωριασμένων χρωμάτων στις αποχρώσεις του ροζ και του καφέ. Επίσης, τα parkas και τα jackets με μάλλινες λεπτομέρειες εμφανίζονται ως το νέο hit για τη δημιουργία χαλαρών outfits με urban πινελιές.

Παράλληλα, τα jeans διατηρούν φαρδιές γραμμές και τα νέα 5 pocket chino παντελόνια εμφανίζονται σε γκρι, μπλε και μπεζ τόνους.

DAILY SMART

Ένα σύνολο έξυπνων looks για τις καθημερινές εμφανίσεις στην δουλειά, είναι το DAILY SMART. Αυτό το νέο concept που αναπτύχθηκε πρόσφατα από το brand, θα εμφανιστεί στα καταστήματα μια φορά το μήνα με νέα trends για τον άνδρα και την γυναίκα.

Για την Springfield γυναίκα, αυτά τα looks βασίζονται σε μια χρωματική παλέτα ουδέτερων γκρι, μελανζέ και μπλε αποχρώσεων. Η χρωματική αντίστιξη προστίθεται από το ροζ και το απαλό μπλε. Ως βασικά στοιχεία εμφανίζονται οι λεπτές ρίγες και τα καρό prints σε αέρινα παντελόνια, φούστες και φορέματα.

Φούστες με βολάν, φορέματα και μπλούζες, τοπ με μανίκια καμπάνα ή πουλόβερ με choker λαιμό, είναι οι πρωταγωνιστές που συνδυάζονται με άλλα κύρια κομμάτια όπως τα σουετ biker jackets, τα πλεκτά φορέματα σε μεγάλη ποικιλία από μήκη και τα υφaσμάτινα parkas με faux γούνινες λεπτομέρειες στην κουκούλα.

Για τον Springfield άνδρα, αυτό το concept των καθημερινών outfits εμφανίζεται με μια έξυπνη πινελιά αλλά χωρίς να παραιτείται από το casual πνεύμα του brand. Τα blazer jackets πάνω από πουλόβερ ή τα parkas πάνω από πουκάμισα είναι τα νέα στυλιστικά tips που φέρνει αυτή η συλλογή, μαζί με πιο formal επίσημα παντελόνια, slim fit 5 pocket chino παντελόνια και υφασμάτινα παλτό σε απλά χρώματα και καρό prints.


Springfield Store: Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου, Χαλάνδρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ