Market

Factory Outlet Carnival Party

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36792-79661.JPG

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου το Factory Outlet στο Αεροδρόμιο γιόρτασε το καρναβάλι με ένα αποκριάτικο πάρτυ που εξελίχθηκε σε ξέφρενη φιέστα!

Το event ξεκίνησε με μια μίνι παρέλαση από καλλίγραμμες Βραζιλιάνες και ομάδα χορευτών υπό τη συνοδεία μουσικών με κρουστά που έπαιζαν τον παραδοσιακό ρυθμό της batucada, για να καταλήξουν όλοι μαζί στο χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το πάρτυ. Οι εντυπωσιακές Βραζιλιάνες φορώντας τις χαρακτηριστικές στολές “fantasia” που πρωταγωνιστούν και στο καρναβάλι του Rio de Janeiro, χόρεψαν σάμπα και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, ταξιδεύοντάς τους νοερά στη χώρα, όπου το καρναβάλι είναι το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς.

n

Το συγκρότημα Salsa de Cuba έδωσε στη συνέχεια το έναυσμα για το απόλυτο latin πάρτυ, ενώ οι χορευτές παρέσυραν τον κόσμο στα βήματά τους μετατρέποντας το χώρο σε πίστα γεμάτη κέφι, ζωντάνια και ρυθμό!

Συναρπαστικές αποκριάτικες μεταμφιέσεις ανταγωνίστηκαν στη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αλλά και όσοι ήρθαν “απροετοίμαστοι” βρήκαν καπέλα, περούκες, μάσκες και γυαλιά στο “πλατό” του ειδικoύ photo booth, που έγιναν ανάρπαστα δημιουργώντας ανεπανάληπτα αποκριάτικα mementos! Για τους πιο τολμηρούς οι μεταμφιέσεις απογειώθηκαν με το face painting που είχε εξασφαλίσει το Factory Outlet για όλους τους πελάτες.

n

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ήταν εκεί για να συντονίσει το show και να διασκεδάσει με τον κόσμο βραβεύοντας στο τέλος τους πιο ταλαντούχους χορευτές με δωροεπιταγές του Factory Outlet!

n

Όσοι βρέθηκαν στο Factory διασκέδασαν με την ψυχή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για κάποιο από τα επόμενα happenings που θα διοργανώσει το κατάστημα στο πλαίσιο των 15 χρόνων FACTORY OUTLET!!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ