Market

H Oprah Winfrey λατρεύει την Tefal ActiFry

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35374-77327.jpg

Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια , Oprah Winfrey, εκφράζει τον ενθουσιασμό της, όταν ανακάλυψε την την απόλυτη μαγειρική συσκευή ActiFry από την Tefal. Επιτέλους, μπορεί να τρώει τηγανιτές πατάτες, μαγειρεμένες με τον πιο υγιεινό τρόπο! Γνωστή για τις μεταβολές του βάρους της , η Oprah δεν μπορούσε να συγκρατήσει την χαρά της, όταν δημοσίευσε φωτογραφίες και tweets μέσω του λογαριασμού της στα social media .

Η Oprah δημοσίευσε μία φωτογραφία ‘στιγμής’ στο Twitter αγκαλιάζοντας την Tefal ActiiFry, όταν διαπίστωσε ότι αυτό το φοβερό προϊόν μπορεί να μαγειρέψει ένα κιλό τηγανιτές πατάτες με μία κουταλιά λάδι! Έγραψε λοιπόν στο Twitter: 'Αυτή η συσκευή ActiFry άλλαξε τη ζωή μου. Και δεν με πληρώνουν για να το πω!΄

Με καταγωγή από το Mississippi, η Oprah που έχει αδυναμία σε φαγητά του Νότου, μετά από λίγα λεπτά ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία με το μαγειρεμένο φαγητό της γράφοντας: ‘Αυτό το πιάτο είναι γεμάτο με τραγανές πατάτες που έγιναν με μία κουταλιά λάδι. Απολαυστικές μαζί με το μπιφτέκι μου’.

Διατίθεται σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Περισσότερες πληροφορίες στο www.tefal.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ