Market

Αγοράστε το beautymouse και πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21250-51846.gif

Κρέμες, serums, μάσκες, καθαριστικά, πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας, εξαιρετικοί συνδυασμοί από δραστικά προϊόντα, δώρα- όλα μας περιμένουν στο ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Dermamed.

Με την άνεση της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και ασφάλειας, με τη επιστημονική εγκυρότητα των προδιαγραφών της οικογένειας καλλυντικών dermaroller, κάντε σήμερα κιόλας τις αγορές σας, απολαμβάνοντας εξαιρετικές τιμές και προιόντα.

Μην ξεχνάτε το Dermaroller δεν είναι απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, περιέχει χρηστικές πληροφορίες για τα προϊόντα και ταυτόχρονα επεξηγεί με αναλυτικό τρόπο, θέματα που απασχολούν σήμερα όλες τις γυναίκες, όπως είναι η αντιγήρανση και η κυτταρίτιδα.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και αγοράστε σε ειδικά χαμηλωμένη τιμή το beautymouse, το απόλυτο gadget των επόμενων μηνών που βάζει stop στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

n

Η χρήση του Beauty Mouse®:

1. Αυξάνει την απορρόφηση των αντί-κυτταριτιδικών σκευασμάτων έως και 2000%!

2. Βελτιώνει ή και εξαλείφει την επιφανειακή κυτταρίτιδα.

3. Βελτιώνει την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος τοπικά.

4. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει ξανά απαλή υφή.

5. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

6. Αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

7. Βελτιώνει τη Μικροκυκλοφορία.

8. Αυξάνει την παραγωγή Κολλαγόνου.


Ενημερωθείτε για το Beauty Mouse® και όλα τα προϊόντα Dermaroller® και κάντε σήμερα κιόλας τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα: www.dermaroller.gr τηλ.:2108056000 & 801118056000 όλο το 24ωρο. Για πληροφορίες: κα Βασιλική Ούτσα 6944343236

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ