Advertorial

Τιμητικές Υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» από τη Space Hellas

Στη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή της

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Space Hellas / Υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος»

H Space Hellas θέσπισε τις υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στο χώρο της τεχνολογίας.

Η Space Hellas θέσπισε τις Τιμητικές Υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για να τιμήσει τη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή της, Δημήτρη Μανωλόπουλου, και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στο χώρο της τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό δηλώνει και εμπράκτως τη στήριξή της, στις νέες και στους νέους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο και να εξελιχθούν μέσω της έρευνας και της καινοτομίας, με έμφαση στην ασφάλεια των συστημάτων πληροφορικής, την κυβερνοασφάλεια και την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε αποφοίτους δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας, ή αντίστοιχα ισότιμων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, οι οποίοι θα εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 σε συγκεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα των ελληνικών Πανεπιστημίων (Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα – ΑΕΙ) στην περιοχή των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και κατά προτίμηση σε τομείς σχετικούς με τηλεπικοινωνίες, δίκτυα, ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων (IT Security), κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις της υποτροφίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.space.gr/scholarships, όπου μπορούν και να υποβάλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Καταληκτική ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων και της προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών είναι η 15η Νοεμβρίου 2019, μέχρι τις 17.00.

H SPACE HELLAS, είναι ένας δυναμικός System Integrator που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Μια ελληνική εταιρεία η οποία από το 1985 βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας, με στόχο να δημιουργεί νέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην τεχνολογική τους αναβάθμιση.

Η θέσπιση της τιμητικής μεταπτυχιακής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος», σε τομείς που επιδίδεται η εταιρία, ήταν μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που συνάδει με τη μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Μανωλόπουλου στους νέους επιστήμονες, αλλά και στις νέες τεχνολογίες πάνω στις οποίες δούλεψε σκληρά, αφιερώνοντας στο σκοπό αυτό τη ζωή του.

Ποια είναι η Space Hellas

Το 1985 ο Δημήτρης Μανωλόπουλος με την ίδρυση της Space Hellas δημιούργησε μια νέα εποχή, με την εισαγωγή των τεχνολογιών on-line στα κεντρικά πληροφοριακά συστήματα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη χώρα και έφερε άλλη διάσταση στην επικοινωνία των Η/Υ μέσω των modems. Την εποχή εκείνη, η στρατηγική συνεργασία της Space Hellas με τη Motorola/Codex άλλαξε τη διάσταση των υφιστάμενων δικτύων, ιδιαίτερα στον χώρο των τραπεζών, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλάδου. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος μαζί με μια δυναμική ομάδα με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και επαγγελματισμό, κατάφεραν να πείσουν την ελληνική αγορά ότι η μόνη οδός προς την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα, ήταν η εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας στον τρόπο λειτουργείας των επιχειρήσεων. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος άνηκε στην ομάδα των επιχειρηματιών που πίστεψαν στις νέες τεχνολογίες, επένδυσαν χρόνο και χρήμα και δούλεψαν με πολύ μεράκι και επαγγελματισμό για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους.

Η Space Ηellas είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που απασχολεί σήμερα 350 άτομα προσωπικό, διαθέτει το καλύτερο δίκτυο επιτόπιας τεχνικής υποστήριξης σε όλη τη χώρα. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις και στη Λευκωσία, καθώς και θυγατρικές σε Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα και Ιορδανία και δραστηριότητες στη Γερμανία και την Ολλανδία.

Η Space Hellas είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Στην πολυετή πορεία της η Space Hellas, έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς τεχνολογικούς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μια εντυπωσιακή λίστα από success stories. Ως καινοτόμος εταιρεία, πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογικές τάσεις όπως Cloud Βased Services, Internet Οf Things, Smart Cities, Big Data, Blockchain, AI, κ.α. Επεκτείνεται διαρκώς με νέα επιχειρηματικά πλάνα, επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη και σε τεχνολογικές λύσεις, στις οποίες προσδίδει προστιθέμενη αξία. Η Space Hellas επενδύει συνεχώς στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, γεγονός που της παρέχει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την τοποθετεί ανάμεσα στις πρώτες επιλογές, ενός διευρυμένου και μακροχρόνια πιστού πελατολογίου.

Αξίζει κανείς να γνωρίσει τη Space Hellas είτε ως εργαζόμενος, είτε ως συνεργάτης. Υπάρχει ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον που σε εμπνέει και ταυτόχρονα σε σπρώχνει μπροστά, να γίνεις καλύτερος και να συμβάλλεις με τη δική σου σφραγίδα στο εταιρικό αποτέλεσμα. Είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρεία, με τις απαραίτητες δομές και εταιρική διακυβέρνηση που στοχεύει ψηλά. Το ανθρώπινο δυναμικό της εργάζεται με πάθος, σεβασμό και ως μία ομοιογενής ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας αποτελεί ένα πολύ καλό «σχολείο» και ένα σημαντικό επαγγελματικό προορισμό για πολλούς ταλαντούχους νέους της αγοράς. Για το ανθρώπινο δυναμικό της η Space Hellas είναι ένας χώρος δημιουργίας, όπου τα επαγγελματικά όνειρα του καθενός μπορούν να πραγματοποιηθούν, συμβάλλοντας παράλληλα στο εταιρικό όραμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ