Advertorial

H A.V. σας χαρίζει 6 διπλές πενθήμερες προσκλήσεις για το River Party στο Νεστόριο

Στείλτε ένα απλό e-mail 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365293-755300.jpg

Το River Party είναι το μεγαλύτερο και ιστορικότερο μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα! Διοργανώνεται τα τελευταία 39 χρόνια στην πανέμορφη φυσική τοποθεσία του Νεστορίου Καστοριάς και υποδέχεται κάθε χρόνο περισσότερους από 50.000 επισκέπτες... Ελάτε και γίνετε μέρος της ιστορίας του!

Για ακόμα μια χρόνια το River Party φιλοξενεί στις 4 διαφορετικές σκηνές του τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες και international guests έκπληξη!

Για 5 μέρες, από 2 εώς 6 Αυγούστου στις 4 σκηνές του Festival θα παίζουν ονόματα όπως οι Planet of Zeus, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μίλτος Πασχαλίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνα Σάττι, Μαρίζα Ρίζου, Τζίμης Πανούσης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νατάσσα Μποφίλιου, Αngelika Dusk και Βασίλης Καρράς με guests τους Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη και Μάκη Σεβίλογλου. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

H ATHENS VOICE προσφέρει σε 6 τυχερούς αναγνώστες της από μία διπλή πενθήμερη πρόσκληση για το River Party στο Νεστόριο αξίας 110 ευρώ. (Η πρόσκληση περιλαμβάνει είσοδο και πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις του πενθημέρου. Δεν περιλαμβάνει διαμονή. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας «River Party Festival» στο θέμα, μέχρι τις 28/7, 15.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις στην είσοδο του φεστιβάλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ