ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Το Game of Thrones ανεβαίνει στην όπερα

Από την αμερικανική εταιρεία παραγωγής One World Symphony
5
Το Game of Thrones ανεβαίνει στην όπερα
Το Game of Thrones ανεβαίνει στην όπερα
5
  • Shares

Η σειρά που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και έκανε το δίκτυο της HBO να «πέσει» στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν, ανεβαίνει στην όπερα της Νέας Υόρκης 1 και 2 Φεβρουαρίου του 2015, από την αμερικανική εταιρεία παραγωγής One World Symphony.

Η εφημερίδα Guardian αναφέρει ωστόσο ότι «οι εναλλαγές στην εξουσία, τα σπαρακτικά ειδύλλια και οι ξαφνικές δολοφονίες που χαρακτηρίζουν το τηλεοπτικό δράμα με τους εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, θα μπορούσαν να παραπέμψουν στη θεματολογία όχι μιας όπερας αλλά μιας... σαπουνόπερας».

«Η σειρά έχει όλη την ένταση, την ίντριγκα και το πάθος που οι όπερες παρέχουν εδώ και αιώνες: αποπλάνηση, εμμονή, εξαπάτηση, πολιτικοί ελιγμοί, ρομαντισμός, ερωτικές απογοητεύσεις, αιμομιξία – για να αναφέρω μερικά», υποστηρίζει από την άλλη, ο Σουνγκ Τζιν Χονγκ, καλλιτεχνικός διευθυντής της One World Symphony.

Με βάση τη μουσική πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών η OWS αναλαμβάνει την παραγωγή ενός κύκλου παραστάσεων με τίτλο «Operasodes». Την περασμένη Τετάρτη ανακοινώθηκε η μεταφορά του «Game of Thrones» στη σκηνή της όπερας, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα άλλων δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, όπως το «Hannibal» και το «New Girl».

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
26.09.2017 - 07:04
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
26.09.2017 - 07:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20.09.2017 - 16:24
Είναι σχεδόν αξιοθαύμαστο το πώς μπορεί κάποιος να δηλώσει την αδιαφορία του για οποιοδήποτε άλλο έμβιο ον
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
24.09.2017 - 12:32
Ο νέος γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκου Παρατηρητηρίου για τα ναρκωτικά μιλά στην A.V.
MEDIA
19.09.2017 - 13:14
Όλα τα ξεκαρδιστικά ενσταντανέ των δημοσιογράφων που κρύβουν τα παρασκήνια