- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλα Χαγκς: «Προτίμησα το πορνό από τη Νομική» (εικόνα)
Η 22χρονη πορνοστάρ ανοίγει την καρδιά της στο BBC και μιλά για τις δύσκολες επιλογές της ζωής της
Η Έλα Χαγκς (Ella Hughes) δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των ταινιών για ενήλικες. Οι γονείς της ονειρεύονταν να τη δουν δικηγόρο. Η ίδια είχε άλλα σχέδια. Εδώ και τρία χρόνια γυρίζει πορνό. Στο Twitter έχει περισσότερους από 90.000 followers και συνεχίζει. Οι ταινίες της αρέσουν και οι προτάσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο BBC, όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε στη Νομική και έπρεπε να βγάλει χρήματα. Όχι τόσο για να ζήσει, μιας και υπήρχε ένα σεβαστό κομπόδεμα από δάνειο, αλλά για να σταματήσει να αισθάνεται ότι εξαρτάται από τους γονείς της. Ωστόσο, το πρόγραμμα στη σχολή ήταν πολύ βαρύ και ο χρόνος ελάχιστος.
«Δούλευα πολύ σκληρά, είχα μαθήματα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δουλέψω ώστε να βγάλω τα δικά μου λεφτά. Βέβαια δεν χρειαζόμουν πραγματικά τα λεφτά καθώς είχα δάνειο, αλλά ανέκαθεν μισούσα το να εξαρτώμαι από άλλους. Ήθελα να κάνω κάτι δικό μου» εξήγησε.

Έτσι, λοιπόν, όταν έκλεισε τα 20 ξεκίνησε τις φωτογραφήσεις για ρούχα. Τα ρούχα έγιναν εσώρουχα και πολύ σύντομα έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να εμφανιστεί χωρίς αυτά. Αρχικά, μόνη της και στη συνέχεια με παρτενέρ. Αυτό ήταν. Η είσοδός της στη βιομηχανία του πορνό ήταν γεγονός. Η μία δουλειά έφερε την άλλη και πλέον ζει αποκλειστικά από αυτό.
«Είχα κάποιες επιφυλάξεις αρχικά, γιατί ήξερα πως θα έπρεπε να παρατήσω τη Νομική αν γινόμουν πορνοστάρ, αλλά πάντα ήμουν ανοιχτή σε αυτά τα θέματα- ταμπού. Πήγαινα σε διάφορα πάρτι, αγαπούσα το σεξ με αποτέλεσμα να αποφασίσω να το δοκιμάσω» τόνισε, επισημαίνοντας ότι το πρώτο video που γυρίστηκε με αυτήν σε πρώτο πλάνο έκανε 4 εκατ. views.
«Προσαρμόστηκα γρήγορα»
Όπως είπε, προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις ανάγκες του ρόλου της και εξοικειώθηκε άμεσα με τις συνθήκες γυρίσματος. Όσο πιο πολύ το έκανε, τόσο πιο πολύ της άρεσε, φθάνοντας στο σημείο να γυρίζει 15 σκηνές τον μήνα.

Ωστόσο, η δημοσιότητα έφερε και τα πρώτα προβλήματα στη σχέση της με τους καθηγητές, οι οποίοι τής ξεκαθάρισαν πως πορνό και Νομική δεν συμβαδίζουν και πρέπει να επιλέξει.
«Έχοντας στο μυαλό μου το προφίλ μου, μπορούσα να βγάζω από 500 μέχρι 1.000 δολάρια το γύρισμα, ενώ αν πήγαινα Αμερική θα μπορούσα να παίρνω 2.000 δολάρια. Έτσι, συνειδητοποίησα πως θα μπορούσα να έχω το δικό μου σπίτι και το δικό μου αυτοκίνητο, απλά κάνοντας πορνό» εξήγησε.
Εξάλλου, όπως επεσήμανε, το επάγγελμα της δικηγόρου δεν ήταν βέβαιο ότι θα της εξασφάλιζε σταθερό εισόδημα, την ώρα που ως πορνοστάρ βλέπει τα ψηφία στον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνονται θεαματικά.
«Η γιαγιά μου δεν έχει πρόβλημα»
Τι λέει η οικογένειά της για όλα αυτά;
«Η οικογένειά μου ξέρει για την καριέρα μου. Μάλιστα κάποιος έδειξε και στη γιαγιά μου τα βίντεο μου στο Διαδίκτυο, αλλά εν τέλει όλοι με στηρίζουν σε αυτό που κάνω. Πιστεύω πως η ζωή μου θα ήταν πολύ βαρετή ως δικηγόρος. Αντί αυτού, ταξιδεύω ανά τον κόσμο, γνωρίζω μοναδικούς ανθρώπους που δεν θα γνώριζα διαφορετικά» κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
«Το ONE στέκεται σταθερά στο πλευρό των δημοσιογράφων του» σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός
Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους και τα όμορφα λόγια για τον παρουσιαστή
Η νέα δημοσκόπηση της QED για το pod - Σταύρος Θεοδωράκης και Αντώνης Καρπετόπουλος αναλύουν τα δεδομένα
Όσα αποκαλύπτουν οι ηθοποιοί στα τελευταία γυρίσματα της σεζόν
Τέλος της πορείας του στον ΑΝΤ1;
«Υπάρχει μια σταθερή επαφή με τον κόσμο, πολλών ετών»
Ο όμιλος ευχαριστεί τον Βασίλη Χιώτη για τη συνεισφορά του και δημοσιοποιεί τη δήλωσή του μετά την αποχώρηση
Οι πιο επιτυχημένες καμπάνιες είναι εκείνες που μετατρέπονται σε προϊόντα, εμπειρίες και αφορμές για συζήτηση
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Νέα πρόεδρος επανεξελέγη η Delphine Ernotte Cunci
Η επιστροφή από την Ολλανδία, η εντυπωσιακή οντισιόν και το έπαθλο που έλαβε
«Έγιναν κάποια πράγματα...»
Τρεις κύκλοι των 8 επεισοδίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.