Αθλητισμος

Η οικογένεια Χέιντεν δωρίζει τα όργανα του Νίκι ως αποχαιρετιστήριο δώρο του πρωταθλητή MotoGP στον κόσμο

Ήταν επιθυμία του 35χρονου που «έφυγε» στην άσφαλτο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356025-737827.jpg
EPA/FAZRY ISMAIL

Ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού πενθεί τον αναπάντεχο θάνατο του πρώην πρωταθλητή του MotoGP, Νίκι Χέιντεν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας ποδήλατο στην Ιταλία. Ο Αμερικανός αναβάτης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και υπέστη «σοβαρή εγκεφαλική βλάβη». «Έφυγε» μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

EPA/TOMMASO TORRI, Νίκι Χέιντεν

Μία ημέρα μετά το θάνατο η οικογένεια του εκλιπόντος πρωταθλητή ανακοίνωσε ότι συμφωνεί να δωρίσει τα ζωτικά όργανα του Νίκι γιατί αυτή ήταν η επιθυμία του. «Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο δώρο του Νίκι #69 που κέρδισε την αγάπη του κόσμου με το ακαταμάχητο χαμόγελό του και το αψεγάδιαστο αμερικανικό στιλ του», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένεια του Νίκι Χέιντεν.  

Τώρα η οικογένειά του επιθυμεί να μεταφέρει - όσο γρηγορότερα γίνεται - τη σορό του 35χρονου Αμερικανού με ιδιωτική πτήση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κεντάκι.

EPA/TRACEY NEARMY, Νίκι Χέιντεν

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της ιταλικής αστυνομίας ως προς τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του 35χρονου Νίκι Χέιντεν. Ο οδηγός του Πεζό εξετάζεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ