Αθλητισμος

Ο Μάικ Τζέιμς γύρισε φορτσάτος

Καθόρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο Ισραήλ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19286262.jpg
EPA/JIM HOLLANDER

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο παίκτης ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Είναι αψυχολόγητος, δεν χωράει σε καλούπια, αλλά όλα αυτά τα ξέρουν καλά στον Παναθηναϊκό από πέρυσι. Γι’ αυτό και τον έφεραν πίσω μεσούσης της σεζόν από το ΝΒΑ.

Όταν κάνει το «καλύτερο», μπορεί να νικήσει και μόνος του οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Κι αυτό έκανε την Πέμπτη το βράδυ στο Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι με 76-75, χάρη σε 27 πόντους του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το τελευταία καλάθι στα 5,8 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Σε μια βραδιά που ο Ρίβερς έμεινε άποντος με 0/8 σουτ, ο Γκιστ είχε τρεις πόντους και ο Καλάθης 10 πόντους με μόλις τέσσερις ασίστ, ο Τζέιμς το πήρε πάνω του έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους!

Αργότερα η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Ζαλγκίρις με 84-76 και έτσι οι «πράσινοι» ισοβαθμούν με τους Μαδριλένους. Επειδή, όμως υστερούν είναι στην πέμπτη θέση. Αν στις δύο αγωνιστικές που απομένουν δεν συμβεί κάποια έκπληξη το «τριφύλλι» θα παίξει με τη Ρεάλ στα πλέι οφ έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Highlights: Maccabi FOX Tel Aviv - Panathinaikos Superfoods Athens

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ