Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός δίνει τους παίκτες του στην Εθνική

Για το δεύτερο ματς με το Ισραήλ, που θα γίνει τη Δευτέρα στην Κρήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitoglou.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Εδώ και μήνες η μπασκετική Ευρώπη είναι διχασμένη με την κόντρα ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και ΦΙΜΠΑ. Την Παρασκευή και τη Δευτέρα διεξάγονται οι πρώτοι δύο αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, ενώ την Παρασκευή υπάρχουν και αγώνες της Ευρωλίγκας.

Η πλειονότητα των ομάδων αρνήθηκε να παραχωρήσει τους διεθνείς παίκτες, αλλά τη διαφορά φαίνεται πως κάνει ο Παναθηναϊκός έστω και κατά το ήμισυ. Από χθες στην αποστολή ενσωματώθηκε ο Ντίνος Μήτογλου που δεν παίζει έτσι κι αλλιώς στα ευρωπαϊκά ματς, ενώ το Σάββατο το πρωί στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου θα βρεθούν και οι Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας και Θανάσης Αντετοκούνμπο, δηλαδή οι άλλοι τρεις «πράσινοι» που κλήθηκαν.

Την Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που η Εθνική θα παίζει στην Αγγλία, και φυσικά το «τριφύλλι» θα κρατήσει τους παίκτες του για το κρίσιμο ματς, αλλά θα τους δώσει αμέσως μετά για το δευτεριάτικο παιχνίδι με το Ισραήλ που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να κάνει το ίδιο. Σήμερα θα έπρεπε να παρουσιαστούν οι δικοί του διεθνείς, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό δεν θα συμβεί, ούτε καν για το δεύτερο προκριματικό ματς με το Ισραήλ. Σημειωτέον, πως πρωτάθλημα Α1 δεν υπάρχει αυτή την εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ