Αθλητισμος

Η «επτάψυχη» Σερβία πέρασε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ

Παρά τις συνεχείς ατυχίες, απέκλεισε και τη Ρωσία με σκορ 87-79

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372168-768708.jpg

Πριν καν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ, η Σερβία μετρούσε επτά απώλειες για τραυματισμούς και άλλους, προσωπικούς λόγους. Ανάμεσα στους απόντες είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς και οι γνώριμοί μας ψηλοί Μιλουτίνοφ και Ραντούλιτσα.

Παρ’ όλα αυτά, η Σερβία του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς –έφυγε σαν αποτυχημένος από τον Παναθηναϊκό- βρήκε το ψυχικό σθένος και με ηγέτη τον Μπογκντάνοβιτς έφτασε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ.

Δείτε τα highlights:

Κόντρα στη Ρωσία, οι Σέρβοι επικράτησαν με 87-79 και την Κυριακή το βράδυ θα αντιμετωπίσουν τη διαστημική Σλοβενία στον μεγάλο τελικό. Οι νικητές πήραν διαφορά 15 πόντων, όμως στο φινάλε τα χρειάστηκαν, καθώς οι αντίπαλοί τους μείωσαν χάρη στον φοβερό και τρομερό Σβεντ που είχε 33 πόντους με έξι τρίποντα. Τότε ανέλαβε δράση ο Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο κρίσιμα καλάθια και με 24 πόντους αναδείχθηκε MVP του ματς. Σπουδαία δουλειά και από τον «γίγαντα» Μαριάνοβιτς (18 π.), ενώ στο δεύτερο μέρος οι Σέρβοι είχαν άλλη μια ατυχία, καθώς τραυματίστηκε ο γκαρντ Γιόβιτς, που πολύ δύσκολα θα παίξει στον αυριανό τελικό.

Δείτε τα επινίκια: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ