Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντοπούλου κατά Μπαζιάνα: «Θα χώριζε τον Τσίπρα αν υπέγραφε μνημόνιο»

«Κάπως πρέπει να ξεπληρώσει τις φωτογραφικές ρυθμίσεις με τις οποίες ο άντρας της τής χτίζει την καριέρα της»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4331973_copy.jpg
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ - ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Επίθεση κατά της συντρόφου του πρωθυπουργού Μπέττυς Μπαζιάνα, με αφορμή τη συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, εκτόξευσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«‪Σήμερα έβαλαν να μιλήσει την πρώην ασυμβίβαστη αριστερή, που θα χώριζε τον Τσίπρα αν υπέγραφε μνημόνιο», ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σε αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και πρόσθεσε «Που τώρα πηγαίνει σε δεξιώσεις με τουαλέτες και γίνεται καθηγήτρια στην... Κίνα. Κάπως πρέπει να ξεπληρώσει τις φωτογραφικές ρυθμίσεις με τις οποίες ο άντρας της τής χτίζει την καριέρα της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλέξης Τσίπρας
Πώς να μη βοηθάτε τον Τσίπρα

Το να βγαίνουν οι αντίπαλοί του και να τον κατηγορούν ότι δεν είναι ο ίδιος που ήταν το 2015 και ότι πια δεν είναι αρκετά αριστερός, είναι μάννα εξ ουρανού για έναν άνθρωπο που πασχίζει να πείσει ότι έχει αλλάξει.

Μ.Αποστολάκη: Ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης δημιουργεί δημάρχους περιορισμένης νομιμοποίησης και απεριόριστης εξουσίας
Μ. Αποστολάκη: Ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης δημιουργεί δημάρχους περιορισμένης νομιμοποίησης και απεριόριστης εξουσίας

«Η κυβέρνηση αλλάζει ξανά τους κανόνες των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο τον ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο της Αυτοδιοίκησης»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY