- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αμετανόητος ο πατέρας που βίαζε την 13χρονη κόρη του ενώ η μάνα έπαιρνε βίντεο (εικόνες, video)
«Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος», λέει ενώ η Αμάντα περιμένει μια συγγνώμη εδώ και 20 χρόνια
Καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη για το βιασμό της ίδιας του της κόρης όταν ήταν 13 ετών. Αυτός ο πατέρας είναι σήμερα ελεύθερος και δηλώνει «δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος». Πρόκειται για την ιστορία της Αμάντα. Ένα κορίτσι 13 ετών που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα του ενώ η μητέρα της βιντεοσκοπούσε το βιασμό. Οι δύο γονείς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση.

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια η Αμάντα ήρθε αντιμέτωπη με τους γονείς της σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης. «Μισώ τον εαυτό μου», λέει η Αμάντα τη στιγμή που ο πατέρας της ψυχρός και αμετανόητος ονόματι Τζιμ δηλώνει: «Ομολογώ ότι είχα σεξουαλική δραστηριότητα με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της». «Όταν η Αμάντα ήταν 11 ετών», συνεχίζει, «συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να βγάλω λεφτά από αυτή. Άλλωστε, από τότε που γεννήθηκε φρόντιζα για την ομορφιά της. Δεν έχω νιώσει ούτε μια στιγμή ένοχος».
Αυτός ο άνθρωπος μάθαινε στη 13χρονη, τότε, κόρη του τα πάντα γύρω από το σεξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο».
Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

«Έκλεψαν την αθωότητά μου», λέει στην καθηλωτική διήγησή της η 33χρονη σήμερα Αμάντα. «Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σεξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σεξ κάνοντας έρωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή», συμπληρώνει.

Η Αμάντα ακόμη περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε. Η μητέρα δηλώνει μετανιωμένη και ρίχνει όλο το φταίξιμο στον σύζυγό της. «Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική πορνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα της Αμάντα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιγαντιαία επιχείρηση ανάσυρσης στη Σιβηρία μετά την πτώση μίνι λεωφορείου στην παγωμένη λίμνης
Χιλιάδες στους δρόμους, φόβοι επεισοδίων, παρέμβαση Μακρόν και πολιτική αντιπαράθεση στη Γαλλία
Μετά τη σύγκρουση με το Ανώτατο Δικαστήριο, ανεβάζει τους δασμούς και κατηγορεί «ξένα συμφέροντα»
Το Παλάτι δεν θα μπλοκάρει νόμο αποπομπής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα στο Γουίνδσορ
Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ουάσινγκτον-Τεχεράνης - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξετάζει «περιορισμένη στρατιωτική δράση»
Τραγικός επίλογος στη Νάπολη μετά το ιατρικό λάθος που σόκαρε τη χώρα
Αντιδράσεις προκαλεί συνέντευξη του Μάικ Χάκαμπι - Επικαλέστηκε βιβλικά εδάφια
Θανατηφόρα έξαρση της νόσου Carre - Αντιδράσεις για τις συνθήκες αιχμαλωσίας
Σφοδρή επίθεση του Αμερικανού προέδρου στους δικαστές που ακύρωσαν τους παγκόσμιους φόρους εισαγωγής
Οι αθέατες πρωτοπόροι της επιστήμης, των ιδεών, των τεχνών και των γραμμάτων: Αυτές είναι οι ιστορίες τους.
Η αποστολή θεωρείται ορόσημο για τη σύγχρονη εξερεύνηση του διαστήματος
Μια γνωριμία που οδήγησε σε σύλληψη και κρίση στο Παλάτι
Η ουσία που δεν ανιχνεύεται εύκολα και παρεμβαίνει στο σύστημα μνήμης του εγκεφάλου
Η βρετανική αστυνομία καλεί πρώην συνεργάτες του να καταθέσουν
Η υπόθεση είχε κινηθεί από ομάδες αμερικανικών επιχειρήσεων και 12 πολιτείες
H αμερικανική κυβέρνηση θα εξετάσει πάντως εναλλακτικούς τρόπους
Το τελευταίο κομμάτι έγινε ένας λευκός σταυρός ύψους περίπου 17 μέτρων
H γνωστή ευρέως ως «Φέργκι» παντρεύτηκε Άντριου το 1986 και χώρισε στα 90s
Το λιντσάρισμα του νεαρού εθνικιστή, οι ομάδες της άκρας αριστεράς, ο Παζολίνι, οι Ανυπότακτοι του Ζαν-Λυκ Μελανσόν και η ακατανίκητη φασιστική νοοτροπία
Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία της 33χρονης και του 10 μηνών γιου της από οργισμένο όχλο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.